- LANDGOED VAN SINTERKLAAS -

Op 21 & 22 november en 28 & 29 november 2020 openen de poorten van Duinrell voor de 11e editie van het Landgoed van Sinterklaas. Traditiegetrouw logeert Sinterklaas met zijn Pieten weer op het attractiepark in Wassenaar en nodigt jou uit om ook langs te komen. Kom jij ook naar hét Sinterklaasevenement van het jaar?

"Kom ook op 21 & 22 november én 28 & 29 november genieten op Duinrell tijdens het Landgoed van Sinterklaas"
Landgoed van Sinterklaas
Ontdek de geheimen van Sinterklaas

Heb jij altijd al eens willen zien waar de Pieten slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt of hoe jouw verlanglijstje bij Sinterklaas terechtkomt? Breng dan een bezoek aan het Huis van Sinterklaas en ontdek alle geheimen. Je kunt een les volgen in de Pietenschool, een hapje eten bij de Smulpiet in het Pietenrestaurant of meehelpen cadeautjes in te pakken in de Pakjeskamer. Ook kun je op de foto met het paard van Sinterklaas of met één van de vele pieten die de Sint dit jaar heeft meegebracht.

De Grootste Pietenparade van Nederland

Na het grote succes van de Magische Pietenparade van voorgaande jaren, belooft deze spectaculaire optocht dit jaar nog grootser en swingender te worden. De parade trekt één maal per dag door het park, met onder anderen het Pietenshowballet, de Bluspiet, Pleisterpiet, Politiepiet en natuurlijk een prachtige praalwagen voor Sinterklaas.

SiSa Sinterklaasconcert 2020

In de Pietedisco kun je weer genieten van een superswingend SiSaSinterklaasconcert. Zangeres en presentatrice Sita zet samen met de Partypieten en het publiek de zaal weer op zijn kop. Bekende en nieuwe Sinterklaashits komen voorbij! Het wordt swingen en zingen voor jong en oud. Natuurlijk eindigt dit geweldige feest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.

Zwieren en Zwaaien

Ook kun je op het Landgoed van Sinterklaas zwieren en zwaaien in een groot aantal attracties, zoals de Minitrein, de  Locomotion, de Zweefmolen, de  Aqua Swing, de Kikkerachtbaan, de Falcon en de familieachtbaan de Dragonfly. Voor de allerkleinsten zijn ook de grote speeltuin en Ricks avonturenburcht geopend.

Openingstijden

De deuren van het landgoed op Duinrell zijn geopend van 10:00 uur tot 16:30 uur. Er zijn  vijf  SiSaSinterklaasconcerten per dag. Op het e-ticket staat de aanvangstijd van het concert vermeld.

Logeren tijdens het Landgoed van Sinterklaas

Blijf, net als de Sint en Pieten, een heel weekend logeren! Boek een Duingalow en krijg onbeperkt toegang tot diverse Sinterklaasactiviteiten én het tropische Tikibad. 

Bestel tickets

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
LANDGOED VAN SINTERKLAAS
LANDGOED VAN SINTERKLAAS
LANDGOED VAN SINTERKLAAS