Recensies

Sinds 20 januari 2018 speelt Lang geleden... in theaters door heel Nederland. De pers heeft deze educatieve familievoorstelling inmiddels beoordeeld met mooie recensies.

Theaterkrant ****
Lang geleden… is zowel historisch getrouw als fantasierijk en laat precies zien dat het goed vertellen van spannende verhalen de kracht is van zowel geschiedenis als theater.

Musicalworld ****
Geschiedenis is leuk en belangrijk als onderwerp van een aantrekkelijke voorstelling voor de jeugd. Met het historische Hamilton als grote musicalhit voor volwassenen op dit moment lijkt deze voorstelling precies op het juiste tijdstip te komen. Want ook de Nederlandse helden kunnen rappen, ga maar kijken bij “Lang geleden…”!

Musicalsites
Soms even spannend, maar vooral erg grappig.

Een voorstelling voor kinderen, maar waarmee ook zeker de ouders, tantes, ooms, opa’s en oma’s een mooie ervaring rijker zijn.  

I Love Theater
Is het mogelijk om de jeugd te boeien met een geschiedenisvoorstelling? Na het zien van de familie-voorstelling ‘Lang geleden…’ is het antwoord volmondig JA!

De chemie tussen de vier spelers is uitmuntend. Bijzonder is ook dat de muziek ook live is en door de cast verzorgd wordt.

MamaLiefde *****
… hiermee onderscheidt deze familievoorstelling zich van anderen; het is gebaseerd op gebeurtenissen in de Nederlandse geschiedenis, waardoor de voorstelling niet alleen vermakelijk, maar ook nog eens leerzaam is!

Good Girls Company
Dacht je dat een musical over de geschiedenis saai is? Dan heb je het mis. Lang geleden… zit boordevol humor.

Mama’s met Thee
Een uur lang geschiedenisles die nog beter blijft hangen dan het verhaal uit het boek.

Juf Maike
Van Hoorne Entertainment zet met dit stuk de vaderlandse geschiedenis op een begrijpelijke en meeslepende manier neer.

Website4Mama
Wat een leuke manier om de geschiedenis te leren.

Lotus Writings
De vertellingen en voorstellingen passen precies bij de belevingswereld van kinderen in de basisschoolleeftijd. Aangevuld met grapjes en vrolijke liedjes maakt het de - toch redelijk zware - historische verhalen een stuk luchtiger.

Olivette
Scherpe dialogen, woordgrappen en catchy liedjes. Ik was even bang dat het saai en op een “boring geschiedenis manier” zou worden gebracht, maar niets is minder waar. Het was een hele happening. Er werd heel wat gegrinnikt om mij heen en ook door mij.

Kidseropuit
De kinderen om ons heen zijn duidelijk onder de indruk.

Quote Lang geleden
"Laat precies zien dat het goed vertellen van spannende verhalen de kracht is van zowel geschiedenis als theater. "Theaterkrant ****
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
Recensies
Recensies
Recensies
Recensies
Recensies
Recensies