LANG GELEDEN...

20 April 2018 - 19:00:00 in Amersfoort
Andere tijden LANG GELEDEN...
Bekijk de volledige speellijst
Flint Theater | evenementen l congressen - Amersfoort

Website theater

Coninckstraat 60

3811 WK Amersfoort

Bekijk al onze voorstellingen in Flint Theater | evenementen l congressen

LANG GELEDEN...

Van Hoorne Entertainment en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum presenteren de gloednieuwe, educatieve familievoorstelling ‘Lang geleden…’, gebaseerd op het populaire gelijknamige geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf. Van dit boek zijn ruim 200.000 exemplaren verkocht en het is niet meer weg te denken uit het basisonderwijs. 

In het theateravontuur ‘Lang geleden…’ is het levensverhaal van Willem van Oranje te zien, verteld door een gezelschap van enthousiaste, hedendaagse theatermakers. Ook komen de bezoekers oog in oog te staan met Hugo de Groot die in een boekenkist uit Slot Loevestein wist te ontsnappen en met de jonge Jacoba van Beieren, die op haar vijfde uitgehuwelijkt werd aan een Franse prins.

Sommige verhalen klinken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze zijn allemaal echt gebeurd! 

De kinderen kunnen voor de voorstelling in de foyer deelnemen aan een 'Geschiedenis Experience' die bestaat uit diverse activiteiten die te maken hebben met de Nederlandse geschiedenis. Na afloop komen de acteurs naar de foyer voor een Meet & Greet.

‘Lang geleden…’ maakt de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis toegankelijk voor kinderen. Met échte pure livemuziek, onvervalste humor en prachtige kostuums komen de meest spraakmakende verhalen uit de vaderlandse geschiedenis tot leven in deze gloednieuwe theatervoorstelling voor jong én oud.

Speellijst en Tickets

Quote Lang geleden
"Laat precies zien dat het goed vertellen van spannende verhalen de kracht is van zowel geschiedenis als theater. "Theaterkrant ****
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
20 April 2018
20 April 2018
20 April 2018
20 April 2018
20 April 2018
20 April 2018