Wegens groot succes extra shows voor PAW Patrol Live!

20-06-2019

Met nog zo’n 6 weken te gaan voor de start van PAW Patrol Live! “De Grote Race” zijn er al meer dan 50.000 tickets verkocht én diverse grote locaties bijgeboekt. Zo komen de enorm populaire PAW Patrol Pups, bekend van Nick Jr., nu ook voor een extra show naar Amsterdam op zaterdag 3 augustus om 16:00 uur! Met alle toevoegingen aan de speellijst voor PAW Patrol Live! “De Grote Race” kunnen nog meer fans van de voorstelling genieten.

Van 27 juli tot en met 1 september 2019 brengt Van Hoorne Entertainment de succesvolle, internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” naar slechts een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België. Na eerder extra voorstellingen te hebben toegevoegd in Rotterdam, Heerlen, Den Haag, Oostende, Gent en Antwerpen is door de succesvolle, landelijke kaartverkoop nu besloten om nog een extra show toe te voegen aan de speellijst: zaterdag 3 augustus om 16:00 uur in het RAI Theater, Amsterdam.

Het verhaal
In PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is alleen van 27 juli tot en met 1 september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.pawpatrollive.nl.

Wegens groot succes extra shows voor PAW Patrol Live!