PAW Patrol Live!

16 Januari 2022 - 13:30:00 in Groningen
Andere tijden PAW Patrol Live!

In Groningen

16-01-2022 | 10:30

Meer info en reserveren

In Groningen

16-01-2022 | 16:30

Meer info en reserveren

Bekijk de volledige speellijst
MartiniPlaza Theater - Groningen

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

050 5222 777

Website

Bekijk al onze voorstellingen in MartiniPlaza Theater

PAW Patrol Live!

Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! "De Grote Race" komt in het najaar van 2021 exclusief naar Nederland en België! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen van november 2021 t/m januari 2022 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken.

Het verhaal 

In PAW Patrol Live! "De Grote Race" is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups vóór en ná de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Toegang

Voor toegang tot de theatervoorstellingen dient iedereen van 13 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldig Corona testbewijs. Wij volgen hierin het beleid van de Rijksoverheid. Download de CoronaCheck-app en upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. U kunt een afspraak maken via de website: http://www.testenvoortoegang.org
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud

De CoronaCheck-app in combinatie met een ID bewijs biedt toegang tot de theaters. Voor vragen over het coronatoegangsbewijs klik hier: Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Speellijst en Tickets

Quote PAW Patrol Live!
"PAW Patrol Live! is van december 2021 t/m januari 2022 in Nederland en België te zien!"
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
16 Januari 2022
16 Januari 2022
16 Januari 2022
16 Januari 2022
16 Januari 2022
16 Januari 2022