PAW Patrol Live!

18 Augustus 2019 - 13:30:00 in Groningen
Andere tijden PAW Patrol Live!

In Groningen

18-08-2019 | 10:30

Meer info en reserveren

Bekijk de volledige speellijst
MartiniPlaza Theater - Groningen

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

Website

Bekijk al onze voorstellingen in MartiniPlaza Theater

PAW Patrol Live!

Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! "De Grote Race" komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederland en België! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken.

Het verhaal 

In PAW Patrol Live! "De Grote Race" is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups vóór en ná de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Speellijst en Tickets

Quote PAW Patrol Live!
"PAW Patrol Live! is van eind juli tot begin september 2019 voor de allereerste keer exclusief in Nederland en België te zien!"
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
18 Augustus 2019
18 Augustus 2019
18 Augustus 2019
18 Augustus 2019
18 Augustus 2019
18 Augustus 2019