- PEPPA PIG -

De tour is helaas afgelopen! Tot 30 december 2019 kon je genieten van het liefste varkentje en al haar vriendjes in deze verrassende familiemusical.

"Verrassing! Beleef de vrolijkste avonturen met Peppa Pig in het theater!"
Quote Peppa Pig
Peppa Pig - Verrassingsfeest!

Verrassing! Na een zeer succesvol eerste seizoen met 50.000 verkochte tickets komt Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, terug naar het theater. Ga op bezoek bij het liefste varkentje en al haar vriendjes in deze verrassende familiemusical. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Het wordt een hele bijzondere dag... Mama Big en Papa Big hebben een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?  

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie.

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Versier jouw feesthoedje

Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier in de Peppa Pig-knutselhoek jouw eigen feesthoedje voor het vrolijke verrassingsfeest van Peppa.

Speellijst en Tickets

De voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One's.

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
PEPPA PIG
PEPPA PIG
PEPPA PIG
PEPPA PIG
PEPPA PIG
PEPPA PIG
PEPPA PIG
PEPPA PIG
PEPPA PIG