- PIPO DE CLOWN -

Sinds de jaren ‘50 reist de beroemde TV-clown Pipo al rond in zijn Pipowagen en is hij een begrip in Nederland en België. Vanaf 2017 brengt Van Hoorne Entertainment de vrolijke kinderheld weer terug op televisie en in het theater in een volledig nieuw geruit jasje! Samen met zijn vrouw Mammaloe, hun vriend Klukkluk én de gulzige Dikke Deur, staat Pipo een reeks aan gloednieuwe, spannende avonturen te wachten.

"Dag bloemen, dag vogels, dag kinderen! Tot snel."
Qoutes Pipo De Clown
Een bont gezelschap

Pipo de Clown is een vrolijke circusclown die overal het goede in ziet. Hij houdt van de natuur en geniet van de kleine dingen in het leven, een vlinder, een paardenbloem en de warme zonnestralen na een frisse regenbui. Mammaloe is zijn steun en toeverlaat. Een slimme en sterke vrouw met een betoverend mooie stem. De klunzige Klukkluk, de enige scherpschutter die altijd mist, maakt het drietal compleet. Tijdens hun reizen, opzoek naar avontuur, wordt het trio continu op de hielen gezeten door de Dikke Deur die Pipo het leven zuur  probeert te maken, maar uiteindelijk altijd zelf de klos is.

Pipo op Televisie

In het voorjaar van 2017 beleeft Pipo spannende avonturen in een volledig nieuwe tv-serie. Samen met Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar prachtige plekjes om hun circusvoorstelling te spelen. Maar met de Dikke Deur in de buurt, is het altijd maar weer de vraag of dat zal lukken.

Ontmoet Pipo live op pretpark Julianatoren

Tijdens de zomer van 2017 parkeert Pipo zijn wagen voor een tijdje op familiepretpark Julianatoren, waar hij dagelijks een aantal voorstellingen geeft voor de bezoekers van het park.

Pipo in het theater

Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur zal Pipo de Clown vanaf december 2017 te zien zijn in de Nederlandse en Belgische theaters. 

Zakelijke informatie Pipo De Clown

 

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
PIPO DE CLOWN
PIPO DE CLOWN
PIPO DE CLOWN