- PIPO DE MUSICAL -

Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur is de beroemde TV-clown Pipo vanaf mei 2018 te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Muziek, humor en circus ontmoeten elkaar in een waar theaterspektakel voor het hele gezin!

"Dag bloemen, dag vogels, dag kinderen! Tot snel."
Qoutes Pipo De Clown
Een bont gezelschap

In 2017 brengt Van Hoorne Entertainment de beroemde TV-Clown Pipo terug op televisie en in het theater. Uiteraard in een nieuw, geruit jasje dat past bij de verwachtingen van het publiek anno 2017, maar nog altijd met de humor van toen. Naast de TV-serie, die vanaf mei 2017 te zien zal zijn op RTL Telekids, reist het vrolijke drietal Pipo, Mammaloe en de klunzige Klukkluk langs de Nederlandse theaters voor een spannend theateravontuur. Uiteraard worden ze op de voet gevolgd door de Dikke Deur die Pipo’s leven niet altijd gemakkelijk maakt, maar wel zorgt voor een hoop hilariteit.

Pipo de Clown is een vrolijke circusclown die overal het goede in ziet. Hij houdt van de natuur en geniet van de kleine dingen in het leven, een vlinder, een paardenbloem en de warme zonnestralen na een frisse regenbui. Mammaloe is zijn steun en toeverlaat. Een slimme en sterke vrouw met een betoverend mooie stem. De klunzige Klukkluk, de enige scherpschutter die altijd mist, maakt het drietal compleet. Tijdens hun reizen, opzoek naar avontuur, wordt het trio continu op de hielen gezeten door de Dikke Deur die Pipo het leven zuur  probeert te maken, maar uiteindelijk altijd zelf de klos is.

Pipo op Televisie

In het voorjaar van 2017 beleeft Pipo spannende avonturen in een volledig nieuwe tv-serie. Samen met Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar prachtige plekjes om hun circusvoorstelling te spelen. Maar met de Dikke Deur in de buurt, is het altijd maar weer de vraag of dat zal lukken.

Ontmoet Pipo live op pretpark Julianatoren

Tijdens de zomer van 2017 parkeert Pipo zijn wagen voor een tijdje op familiepretpark Julianatoren, waar hij dagelijks een aantal voorstellingen geeft voor de bezoekers van het park.

Zakelijke informatie Pipo De Clown

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
PIPO DE MUSICAL
PIPO DE MUSICAL
PIPO DE MUSICAL