PIPO EN DE PIRATENPRINSES

20 Mei 2018 - 13:30 in Hilversum
Andere tijden PIPO EN DE PIRATENPRINSES
Bekijk de volledige speellijst
Theater Gooiland - Hilversum

Emmastraat 2

1211 NG Hilversum

Bekijk al onze voorstellingen in Theater Gooiland

PIPO EN DE PIRATENPRINSES

Sapperdeflap! Naast de succesvolle tv-serie bij RTL Telekids staat Pipo de Clown nu ook in het theater met zijn eigen gloednieuwe familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist Pipo de hele wereld af in zijn wiebelende Pipowagen.

Het verhaal van Pipo en de Piratenprinses

Altijd is het dynamische drietal op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun muzikale circusvoorstelling voor de kinderen uit de buurt kunnen spelen. Maar de Dikke Deur zit het gezelschap continu op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. Ook nu bedenkt hij weer een sluw plannetje… Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

Pipo en de Piratenprinses: Een waar Theaterspektakel

Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in een waar theaterspektakel voor de hele familie! Dein mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van ‘Pipo en de Piratenprinses’. Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen… tot snel!   

Kom verkleed naar de musical!

Kom verkleed als circusartiest naar het theater en doe mee aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd! Je maakt dan kans op een hele leuke verrassing. Blijf ook zeker na de voorstelling in de foyer voor een uitgebreide meet & greet met Pipo en zijn vrienden.

Pipo de Clown op televisie

Sinds 16 oktober 2017 beleeft Pipo spannende avonturen in een volledig nieuwe tv-serie Pipo de Clown. Samen met Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar prachtige plekjes om hun circusvoorstelling te spelen. Maar met de Dikke Deur in de buurt, is het altijd maar weer de vraag of dat zal lukken.

Speellijst en Tickets

Qoutes Pipo De Clown
"Vanaf mei 2018 komt Pipo naar het theater!"
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
20 mei 2018
20 mei 2018
20 mei 2018