- PIPO EN DE PAKJESPIET -

Sapperdeflap, helaas is deze voorstelling afgelopen! In de meest feestelijke periode van het jaar kwam Pipo de Clown naar het theater met een speciale Sinterklaasvoorstelling: ‘Pipo en de Pakjespiet’.

"Beleef het leukste avontuur met Pipo de Clown én de Sint"
Quote Pipo en de Pakjespiet
Pipo en de Pakjespiet

Sapperdeflap! In de meest feestelijke periode van het jaar komt Pipo de Clown naar het theater met een speciale Sinterklaasvoorstelling: ‘Pipo en de Pakjespiet’. In deze bewerking van de familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’ hebben Pipo, Mammaloe en de klunzige Klukkluk eindelijk een prachtig plekje gevonden voor de winter. Precies op tijd, want Sinterklaas en de Pakjespiet komen op bezoek. Cadeautjes en pepernoten, daar kijkt Pipo al naar uit. En dus bereidt het dynamische drietal zich voor op de komst van de Sint met hun muzikale circusvoorstelling. Maar, met de Dikke Deur in de buurt is het de vraag of dat ook zal lukken. Op sluwe wijze bedenkt hij weer een plannetje… Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af? 

Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in deze bijzondere Sintspecial voor de hele familie! Dein mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van ‘Pipo en de Pakjespiet’. Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen… tot snel!    

Kom verkleed! 
Kom verkleed als circusartiest of circuspiet naar het theater en doe mee aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd! Je maakt dan kans op een hele leuke verrassing. Blijf ook zeker na de voorstelling in de foyer voor een uitgebreide meet & greet met Pipo en zijn vrienden. 

Webshop
Pipo de Clown - CD - Pipo en de Piratenprinses
Pipo de Clown - CD - Pipo en de Piratenprinses 

Sapperdeflap, luister nu alle liedjes uit Pipo en de Piratenprinses

€ 9,99 Meer info

Pipo de Clown - DVD - De nieuwe avonturen van Pipo
Pipo de Clown - DVD - De nieuwe avonturen van Pipo 

Sapperdeflap, bekijk nu de nieuwe avonturen van Pipo op DVD

€ 9,99 Meer info