- RAPUNZEL DE MUSICAL -

Helaas is deze tour afgelopen. Op vrijdag 5 augustus 2016 in Theater Heerlen is de laatste voorstelling gespeeld. Maar liefst meer dan 100.000 bezoekers hebben genoten van Rapunzel De Musical. Van september 2016 t/m juni 2017 kun je genieten met het hele gezin van de nieuwe familievoorstelling Roodkapje De Musical.

"Kom kijken naar dit heerlijke sprookje, vol humor en spanning"
Quote Marijke Visser (junior
Rapunzel De Musical

Na 7 wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, staat Van Hoorne Entertainment dit theaterseizoen met de betoverende familievoorstelling Rapunzel De Musical. Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht dat wordt opgesloten in een toren, tot een prins haar zal redden. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes. Rapunzel De Musical is hét familiesprookje van dit seizoen.

Het Verhaal

Het mooie prinsesje Rapunzel bezit magische haar. Op een dag wordt ze ontvoerd en opgesloten in een hoge toren, door een gemene tovenares die het haar wil hebben. Elke dag moet Rapunzel haar vlecht uit het torenraam laten zakken, zodat de tovenares naar boven kan klimmen. De jaren verstrijken en Rapunzel groeit in eenzaamheid op tot een knappe vrouw, dromend van een dappere prins die haar zal bevrijden. Zal haar redder ooit komen?

Kom verkleed!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. Je maakt dan ook nog eens kans op mooie prijzen. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling in het echt, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even swingen tijdens het Prinsen en Prinsessenbal. 

Bestel nu ook de DVD van deze heerlijke familiemusical!

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
RAPUNZEL DE MUSICAL
RAPUNZEL DE MUSICAL
RAPUNZEL DE MUSICAL
RAPUNZEL DE MUSICAL
RAPUNZEL DE MUSICAL
RAPUNZEL DE MUSICAL