Filmtip! Assepoester De Musical

20-04-2016

De familievoorstelling Assepoester De Musical trok in theaterseizoen 2013-2014 volle zalen. Zondagmorgen 24 april 2016 om 10:30 uur is de filmopname te zien bij RTL Telekids op RTL 8.

Het wereldberoemde sprookje van Assepoester is door Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een betoverende voorstelling vol vrolijke muziek en vooral veel humor jong en oud. Een romantisch verhaal over het meisje ( Sita) dat door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar uiteindelijk trouwt met een echte prins ( Ron Link).

Het Verhaal

Er was eens een mooi meisje, ze heette Assepoester. Ze woonde bij haar gemene stiefmoeder die haar al het werk in huis liet doen en nooit eens aardig was. Op een dag kondigde de prins aan dat hij een groot bal zou houden op het kasteel. Tijdens het bal zou de prins een vrouw kiezen om mee te trouwen. Alle meisjes in het land waren uitgenodigd, ook Assepoester. Maar het arme meisje mocht niet naar het bal van haar stiefmoeder en bleef alleen thuis achter. Assepoester zat verdrietig op haar kamer en huilde. Maar toen haar tranen de grond raakten, verscheen plots een goede fee. Ze vroeg wat er met het meisje scheelde en toen Assepoester had verteld wat er aan de hand was, twijfelde ze geen moment en veranderde de lompen waarin Assepoester liep in een prachtige baljurk en gaf haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kon Assepoester toch naar het bal. Maar, de fee waarschuwde dat de betovering klokslag twaalf uur zou worden verbroken en alles weer zou worden zoals het was. Zou het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur zou slaan?

Kijken dus!  Zondagmorgen 20 april 2016 om 10:30 uur bij RTL Telekids op RTL 8.

Theatertip! Nu te zien in de theaters:  Rapunzel De Musical