- ROODKAPJE DE MUSICAL -

Helaas is deze tour afgelopen. Meer dan 100.000 bezoekers hebben genoten van Roodkapje De Musical. Van september 2017 t/m juni 2018 kun je met het hele gezin genieten van de nieuwe familievoorstelling Hans & Grietje De Musical.

"'Wauw wat was het weer geweldig... Zo genoten... hele grote complimenten voor jullie hele crew, en wat hebben we gelachen'." Britt en Finn
Quote Roodkapje De Musical
Roodkapje De Musical

De rol van Roodkapje wordt gespeeld door Maud Mulder, die met deze rol ooit haar theaterdebuut maakte. Inmiddels is Maud al in vele Van Hoorne producties te zien geweest en zorgt ze, samen met andere bekende Van Hoorne gezichten, voor een ruim uur aan muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) staan uiteraard garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een volledig nieuw decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes, is Roodkapje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Het Verhaal

De mooie Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

Kom verkleed

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens Oma’s Meezingfeest.

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL