- ROODKAPJE DE MUSICAL -

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Roodkapje De Musical nieuw leven in. Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke Oma werd al eerder bewerkt tot een magische familievoorstelling en zal nu opnieuw vele kinderharten en dat van hun (groot)ouders sneller doen kloppen.

"'Wauw wat was het weer geweldig... Zo genoten... hele grote complimenten voor jullie hele crew, en wat hebben we gelachen'." Britt en Finn
Quote Roodkapje De Musical
Roodkapje De Musical

De rol van Roodkapje wordt gespeeld door Maud Mulder, die met deze rol ooit haar theaterdebuut maakte. Inmiddels is Maud al in vele Van Hoorne producties te zien geweest en zorgt ze, samen met andere bekende Van Hoorne gezichten, voor een ruim uur aan muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) staan uiteraard garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een volledig nieuw decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes, is Roodkapje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Het Verhaal

De mooie Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

Kom verkleed

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens Oma’s Meezingfeest.

 Speellijst en Tickets

Volgende shows
Roodkapje De Musical

Doetinchem, Schouwburg Amphion

26-04-2017 | tijd 15:00 Duur: 75 min

Roodkapje De Musical

Middelburg, Stadsschouwburg Middelburg

29-04-2017 | tijd 13:30 Duur: 75 min

Roodkapje De Musical

Leeuwarden, Stadsschouwburg De Harmonie

30-04-2017 | tijd 15:15 Duur: 75 min

Roodkapje De Musical

Papendrecht, Theater De Willem

02-05-2017 | tijd 14:30 Duur: 75 min

Roodkapje De Musical

Weert, Munttheater

03-05-2017 | tijd 13:00 Duur: 75 min

Roodkapje De Musical

Weert, Munttheater

03-05-2017 | tijd 16:00 Duur: 75 min

Bekijk alle shows

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL
ROODKAPJE DE MUSICAL