- SESAMSTRAAT LIVE! -

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

"Vanaf november 2019 in het theater"
Quotes Sesamstraat Live!
SESAMSTRAAT LIVE!

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturenDus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Het verhaal

Op zolder staat een hele oude, mysterieuze kofferPlots gaat het luikje open en stapt een meisje nieuwsgierig de zolder op. Op zoek naar iets nieuws om mee te spelen, ziet ze de koffer en maakt ze hem open. Een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag.  

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!  

Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.  

Teken een Taart!

Op 10 november 2019 bestaat Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort uiteraard een prachtige taart. Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem vóór de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet, zie jij jouw creatie terug op het podium!   

Sesamstraat Live is vanaf oktober 2019 te zien in het theater! 

Speellijst en Tickets

Volgende shows
Sesamstraat live

Etten-Leur, Nieuwe Nobelaer

12-10-2019 | tijd 14:30 Duur: 65 min

Sesamstraat live

Etten-Leur, Nieuwe Nobelaer

12-10-2019 | tijd 11:00 Duur: 65 min

Sesamstraat live

Uden, Theater Markant

13-10-2019 | tijd 13:30 Duur: 65 min

Sesamstraat live

Hilversum, Schouwburg Gooiland

19-10-2019 | tijd 11:00 Duur: 65 min

Sesamstraat live

Hilversum, Schouwburg Gooiland

19-10-2019 | tijd 13:30 Duur: 65 min

Sesamstraat live

Hilversum, Schouwburg Gooiland

19-10-2019 | tijd 16:00 Duur: 65 min

Bekijk alle shows