SESAMSTRAAT LIVE!

19 Juli 2020 - 16:00:00 in Zwolle
Andere tijden SESAMSTRAAT LIVE!
Bekijk de volledige speellijst
Theater De Spiegel - Zwolle

Website theater

Spinhuisplein 14

8011 ZZ Zwolle

0900 1435

Bekijk al onze voorstellingen in Theater De Spiegel

SESAMSTRAAT LIVE!

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturenDus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Het verhaal

Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: haar rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open.  Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!    

Al 50 jaar Sesamstraatplezier: Kom verkleed!

Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter! 


Speellijst en Tickets

Quotes Sesamstraat Live!
"Vanaf november 2019 in het theater"
- Iedere dag feest voor de hele familie! -