SESAMSTRAAT LIVE!

08 December 2019 - 16:00:00 in Maassluis
Andere tijden SESAMSTRAAT LIVE!

In Maassluis

08-12-2019 | 13:30

Meer info en reserveren

Bekijk de volledige speellijst
Theater Koningshof - Maassluis

Website theater

Uiverlaan 20

3145 XN Maassluis

Bekijk al onze voorstellingen in Theater Koningshof

SESAMSTRAAT LIVE!

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturenDus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Het verhaal

Op zolder staat een hele oude, mysterieuze kofferPlots gaat het luikje open en stapt een meisje nieuwsgierig de zolder op. Op zoek naar iets nieuws om mee te spelen, ziet ze de koffer en maakt ze hem open. Een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag.  

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!  

Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.  

Teken een Taart!

Op 10 november 2019 bestaat Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort uiteraard een prachtige taart. Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem vóór de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet, zie jij jouw creatie terug op het podium!   

Sesamstraat Live is vanaf oktober 2019 te zien in het theater! 

Speellijst en Tickets

Quotes Sesamstraat Live!
"Vanaf november 2019 in het theater"
- Iedere dag feest voor de hele familie! -