- DE GOUDEN STAF VAN SINTERKLAAS -

Ook dit jaar toeren Sinterklaas en zijn vrienden Karel de Kok, Hoofdlakei Fransiscus en Hofdame Frandolien weer langs de Nederlandse theaters met een hilarische kinderklucht. De doldwaze avonturen van het vrolijke kasteelpersoneel en de goedheiligman zijn ieder jaar weer een groot feest voor groot en klein. Wat zal er dit jaar weer gebeuren op het kasteel? De Gouden Staf van Sinterklaas zit boordevol humor, hilariteit en muziek en is geschikt voor de hele familie. Het béste Sinterklaascadeau van het jaar!

"De doldwaze avonturen van het vrolijke kasteelpersoneel en de goedheiligman zijn ieder jaar weer een groot feest voor groot en klein"
Gouden Staf van Sinterklaas
Het verhaal

Het is weer bijna 5 december en traditiegetrouw slapen Sinterklaas en zijn pieten ook dit jaar bij Karel de Kok en zijn vrienden op het kasteel. De mooiste kamer wordt klaar gemaakt, de pakjes gaan in de grootste pakjeskamer en het paard krijgt een mooi plekje in de Koninklijke stallen. Alles loopt zoals het hoort te lopen op het kasteel. Maar dan ontdekt Prutspiet dat er iets vreemds aan de hand is met de staf van Sinterklaas! Heeft het misschien iets te maken met zijn tweelingbroer Loodpieter? Of zijn het de gekke fratsen van Fransiscus? Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden op tijd een oplossing bedenken, voordat Sinterklaas te weten komt wat er aan de hand is?

 

Speellijst en Tickets

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
DE GOUDEN STAF VAN SINTERKLAAS
DE GOUDEN STAF VAN SINTERKLAAS
DE GOUDEN STAF VAN SINTERKLAAS