Filmpje - Perspresentatie Telekids Familie Feest!

22-01-2017

Op 19 januari 2017 vond de perspresentatie plaats van het Telekids Familie Feest in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze perspresentatie werd de line up bekend gemaakt van het grootste familie feest van het jaar.

Op 3, 4 en 5 juni komen vele Telekids helden bij elkaar tijdens dit prachtige evenement. Fien & Teun, Brandweerman Sam, Thomas de Stoomlocomotief en diverse sprookjesfiguren werden tijdens dit unieke moment aan de pers gepresenteerd. Naast deze bekende karakters zijn ook Ernst en Bobbie en de meiden van RAAK! van de partij.

Van Hoorne Entertainment, organisator van het evenement wist daarnaast te vertellen dat er veel meer te beleven is dan een optreden van deze helden tijdens het concert, zo is er ook een prachtig Telekids Plein met diverse activiteiten en een Huisdierenplein waar je onder andere pony kunt rijden en een kijkje kan nemen op de TV set van Fien & Teun. De organisatie hoopt op meer dan 30.000 bezoekers tijdens dit evenement, waar voor alsnog 9 concerten in verkoop zijn.

Voor meer informatie en tickets gaat u naar www.VanHoorne.com/familiefeest

Bekijk hier de foto's van de perspresentatie