- THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF -

Helaas is deze tour van Thomas De Stoomlocomotief afgelopen. De laatste voorstelling was te zien op 22 juni 2016 in Roeselare in België.

"Een fijne familievoorstelling voor (klein)kinderen en hun (groot)ouders, een aanrader voor heel de familie. "
Quote van Musicalsites/Thomas De trein
Thomas en het Circus

Thomas De Stoomlocomotief, bekend van de succesvolle tv-serie, is weer terug in het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders 'Thomas en het Circus'. Uiteraard komen alle bekende figuren uit de TV-serie voorbij, waaronder Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote, rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het Verhaal

Het Station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed!

Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekers uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Meld je aan bij de Van Hoorne Shop in de foyer van het theater en doe mee met de verkleedwedstrijd. Na de voorstelling  is er een uitgebreide Meet & Greet in de foyer met de acteurs.

Speellijst en tickets

 

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF
THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF
THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF
THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF
THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF
THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF