THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF

21 December 2020 - 16:00:00 in Emmen
Andere tijden THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF
Bekijk de volledige speellijst
ATLAS Theater - Emmen

Raadhuisplein 100

7811 AP Emmen

0591 850 856

Website

Bekijk al onze voorstellingen in ATLAS Theater

THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF

Thomas de Stoomlocomotief, bekend van RTL Telekids, komt dit seizoen terug naar het theater met een gezellige familievoorstelling voor de allerkleinste bezoekers en hun (groot)ouders. Een heel bijzonder jubileumjaar, want Thomas viert zijn 75e verjaardag met al zijn grote fans.  

Volg snel het spoor naar het theater en ga op reis met Thomas, Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.   

Het verhaal 

Het Station van Sodor is in rep en roer… het Circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar, als de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?  

Kom verkleed 

Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekertjes uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet in de foyer met de acteurs.  

TICKETVERKOOP IS BEGONNEN: KIJK OF JOUW THEATER* IN VERKOOP IS!
*LET OP: ER KOMEN DAGELIJKS/WEKELIJKS STEEDS NIEUWE DATA BIJ!

Quote van Thomas de Stoomlocomotief
"Thomas de Stoomlocomotief komt in december 2020 terug naar het theater!"
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
21 December 2020
21 December 2020
21 December 2020
21 December 2020
21 December 2020
21 December 2020