- TITUS & FIEN -

Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen als Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Doornroosje De Musical. Maar, nu is het tijd voor het immens populaire tovenaarsduo om samen het theater in te gaan.

"Beleef het allerleukste familie-uitje bij Titus & Fien Zomershow!"
Qoute Titus & Fien
Titus & Fien

Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen als Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Doornroosje De Musical. Maar, nu is het tijd voor het immens populaire tovenaarsduo om samen het theater in te gaan. In de megagrote en megagezellige ‘Titus & Fien Zomershow’ gaan de twee tovenaars de revue terugbrengen, en wel voor kinderen! In diverse sketches zijn Titus en Fien druk bezig met de voorbereiding op hun zomervakantie. Fien probeert alles goed te regelen, maar bij alles gooit Titus op een grappige manier weer roet in het eten! Compleet met showballet en liveband zetten Titus en Fien de RAI op z’n kop! Kom jij meelachen en -feesten?

Kom allemaal in het groen; natuurlijk het liefst een beetje gek en vrolijk gekleed! Na afloop kan iedereen op de foto met Titus & Fien. Al kan het wel even duren met zoveel mensen in de zaal! Natuurlijk wordt degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed is op het podium gehaald en onderdeel van de show! 

Zorg dat jij erbij bent, want deze show is exclusief te zien in de RAI, Amsterdam. We hopen natuurlijk dat alle Titus & Fien fans erbij zijn om dit feest mee te vieren! 

Dresscode: Groen en Gek

BESTEL JE TICKETS! 

Keuze uit:
- Groene rang (dé beste plaatsen), inclusief Titus & Fien Lichtstaf* per bestelling
- Eerste rang 
- Tweede rang

*Lichtstaf is af te halen op de dag van de voorstelling! 

Volgende shows
Titus & Fien

Amsterdam, Amsterdam RAI Theater

11-07-2020 | tijd 15:00 Duur: 60 min

Bekijk alle shows

Webshop
3D rugtas Titus & Fien
3D rugtas Titus & Fien 

NIEUW! Met deze vrolijke 3D rugtas met Titus & Fien tover jij de hele dag bij iedereen een glimlach op het gezicht.

€ 15,00Meer info

Lunchbeker van Titus en Fien
Lunchbeker van Titus en Fien  

Je eigen drinkbeker van Titus en Fien. Je kunt de afbeelding veranderen merk Orange Rebel Check ook de lunchbox!!!!

€ 12,50Meer info

Lunchbox Titus & Fien
Lunchbox Titus & Fien  

Je brood mee nemen met deze leuke lunchbox van Titus en Fien. merk Orange Rebel. Je kunt de afbeelding veranderen Check ook de drinkbeker

€ 12,50Meer info

Twitter #Titus & Fien
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN