Titus & Fien TV - Seizoen 2

26-08-2017

Vanaf vandaag zijn Titus & Fien terug met het leukste en grappigste online programma dat er bestaat! Dit keer staan de afleveringen in het teken van Hans & Grietje De Musical waarin Titus & Fien te zien zijn vanaf september 2017.

Het tovenaarsduo neemt je mee achter de schermen, ontvangt gasten in de studio, kijkt met je terug naar oude optredens, beantwoordt al jouw kijkersvragen en natuurlijk is er de moppenminuut! Iedere woensdag en zaterdag om 17:00 uur is er een nieuwe aflevering te zien van het komische duo op het YouTubekanaal van Van Hoorne Entertainment. 

Hoe het begon

Titus & Fien waren voor het eerst te zien in De Gelaarsde Kat De Musical in 2010. Als twee hilarische slechteriken wilden ze koning en koningin worden van Sprookjesland. Al snel bleken de twee zeer geliefd bij het publiek en werden ze teruggevraagd voor een rol in Doornroosje De Musical en Rapunzel De Musical.  Ze traden op bij diverse grote evenementen van Van Hoorne Entertainment en kregen hun eigen merchandisinglijn. In 2017 komen ze weer terug in de Nederlandse theaters met hun rol in Hans & Grietje De Musical.