TITUS & FIEN

12 September 2021 - 13:30:00 in Zoetermeer
Andere tijden TITUS & FIEN
Bekijk de volledige speellijst
Stadstheater Zoetermeer - Zoetermeer

Theaterplein 10

2711 EK Zoetermeer

088 220 70 10

Website

Bekijk al onze voorstellingen in Stadstheater Zoetermeer

TITUS & FIEN

Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen als Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Doornroosje De Musical. Maar, nu is het tijd voor het immens populaire tovenaarsduo om samen het theater in te gaan. In de megagrote en megagezellige ‘Titus & Fien Zomershow’ gaan de twee tovenaars de revue terugbrengen, en wel voor kinderen! In diverse sketches zijn Titus en Fien druk bezig met de voorbereiding op hun zomervakantie. Fien probeert alles goed te regelen, maar bij alles gooit Titus op een grappige manier weer roet in het eten! Compleet met showballet en liveband zetten Titus en Fien de RAI op z’n kop! Kom jij meelachen en -feesten? Voorafgaande aan de RAI komen Titus & Fien ook in Oss en Zoetermeer langs!

Kom allemaal in het groen; natuurlijk het liefst een beetje gek en vrolijk gekleed! Na afloop kan iedereen op de foto met Titus & Fien. Al kan het wel even duren met zoveel mensen in de zaal! Natuurlijk wordt degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed is op het podium gehaald en onderdeel van de show! 

Zorg dat jij erbij bent, want deze show is exclusief te zien in de RAI in Amsterdam, Theater De Lievekamp in Oss, en Stadstheater Zoetermeer in Zoetermeer. We hopen natuurlijk dat alle Titus & Fien fans erbij zijn om dit feest mee te vieren! 

Dresscode: Groen en Gek

Speellijst en Tickets

Ticketprijzen voor RAI Amsterdam:

- Groene rang (dé beste plaatsen), inclusief Titus & Fien Lichtstaf per bestelling - € 25,00 
- Eerste rang - € 22,50 
- Tweede rang - € 20,00 

Qoute Titus & Fien
"Beleef het allerleukste familie-uitje bij Titus & Fien Zomershow!"
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
12 September 2021
12 September 2021
12 September 2021
12 September 2021
12 September 2021
12 September 2021