- Vakantiepark Molenwaard -

Avontuurlijk verblijven in het Hart van Holland! Beleef samen meer... bij Vakantiepark Molenwaard. Ervaar de pure natuur rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid. Vlakbij Avonturenboerderij Molenwaard, midden in het Groene Hart, opent in juni 2021 dit nieuwe, oer-Hollandse vakantiepark.

"Hét ultieme vakantiegevoel voor jong en oud ervaar je bij Vakantiepark Molenwaard! "
Vakantiepark Molenwaard
Vakantiepark Molenwaard

Ontdek het Polderleven met jouw Polderpaspoort! Een wereld vol avontuur gaat open voor de jonge gasten: neem deel aan de leuke parkactiviteiten, bezoek de vrolijke, educatieve minishows, ga op pad met de boer en meer! Hét ultieme vakantiegevoel voor jong en oud ervaar je bij Vakantiepark Molenwaard! 

Ga met jouw Polderpaspoort op avontuur door de polder: ontdek de meest bijzondere plekjes op én buiten Vakantiepark Molenwaard. Zo kan je onbeperkt op bezoek bij Fien & Teun op de Avonturenboerderij, in de moestuin meehelpen, een insectenhotel knutselen, de dieren voeren en nog veel meer leuke activiteiten in de frisse buitenlucht.

Bovendien staat het Paspoort vol superleuke dagje uit-tips in de omgeving! Ontdek de karakteristieke omgeving met o.a. UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch, de Hollandse Waterlinie en vele steden in de buurt. Met hoeveel Polderstempels ga jij in jouw Polderpaspoort naar huis?

Boek nu jouw vakantie in de Zuid Hollandse Polder!