- WOEZEL & PIP -

Helaas is deze voorstelling afgelopen! Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Woezel en Pip waren ook dit jaar weer in het theater te zien met een speciale Sinterklaasvoorstelling: ‘Op zoek naar de Rommelpiet! (reprise).

"Woezel & Pip zijn ook dit jaar weer in het theater te zien met een speciale Sinterklaasvoorstelling."
Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!
Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!

Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Woezel en Pip zijn ook dit jaar weer in het theater te zien met een speciale Sinterklaasvoorstelling: ‘Op zoek naar de Rommelpiet! (reprise). Want ook in de Tovertuin komt de Sint op bezoek. Maar wie maakt daar toch al die rommel? In deze bewerking van de familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ gaan Woezel en Pip samen met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en hun ondeugende neefje Charlie op zoek naar de Rommelpiet! ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want misschien komt de Rommelpiet ook nog wel een keer bij jou thuis…

Knutsel voor Sinterklaas
Sinterklaas is natuurlijk dol op tekeningen en knutselwerkjes. Hij heeft de Rommelpiet gevraagd om alle kunstwerkjes te verzamelen, maar dat is veel te veel werk! Wil jij Rommelpiet helpen? Breng dan je tekening voor Sinterklaas mee naar het theater en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand.

Knuffelen met Woezel & Pip
Na afloop van de voorstelling kun je natuurlijk ook nog eens lekker knuffelen met de levensgrote knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater.

Speellijst en Tickets

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
WOEZEL & PIP
WOEZEL & PIP
WOEZEL & PIP