- WOEZEL & PIP -

Woezel & Pip zijn weer terug in het theater met hun vierde familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’. Een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de meest populaire hondjes van het land. Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten.

"De liefste hondjes van de wereld Woezel & Pip zijn weer terug in het theater."
Qoute Woezel & Pip
Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!

Woezel & Pip zijn terug in het theater met alweer hun vierde familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’. Een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de meest populaire hondjes van het land. Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. Samen met al hun vriendjes gaan de hondjes op zoek naar de stelende Sloddervos. ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want die Sloddervos... daar zal de theaterzaal vol mee zitten!

Wie is de Sloddervos?

Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip stand.

Na afloop van de voorstelling kun je ook nog eens knuffelen met de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.

Speellijst en Tickets

Geniet van 18 november t/m 3 december 2017 van de speciale Sinterklaasvoorstelling 'Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet', een feestelijke bewerking van de familievoorstelling 'Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos'.

Volgende shows
Woezel & Pip

Hilversum, Schouwburg Gooiland

09-12-2017 | tijd 11:00 Duur: 60 min

Woezel & Pip

Hilversum, Schouwburg Gooiland

09-12-2017 | tijd 13:30 Duur: 60 min

Woezel & Pip

Hilversum, Schouwburg Gooiland

09-12-2017 | tijd 16:00 Duur: 60 min

Woezel & Pip

Haarlem, Stadsschouwburg Haarlem

10-12-2017 | tijd 16:00 Duur: 60 min

Bekijk alle shows

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
WOEZEL & PIP
WOEZEL & PIP
WOEZEL & PIP
WOEZEL & PIP
WOEZEL & PIP
WOEZEL & PIP