30.000 tickets voor Woezel & Pip en de Tijdmachine verkocht

03-10-2018

Nog voor de eerste try-out zijn er al meer dan 30.000 tickets voor de nieuwe familiemusical ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’ verkocht. De voorstelling is vanaf zaterdag 6 oktober 2018 te zien met meer dan 170 shows in theaters door heel Nederland.

In het theater wordt er op dit moment hard gewerkt door de cast en crew aan de totstandkoming van de voorstelling. Maar al voor de officiële start van de tour blijkt de familiemusical, net als voorgaande jaren, weer een groot succes te worden.

“Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’, die ruim 90.000 bezoekers trok, zijn we ontzettend trots dat we Woezel en Pip, samen met Dromenjager, voor een vijfde keer naar het theater mogen brengen. En de ticketaantallen liegen er niet om! Woezel en Pip hebben een sterke aantrekkingskracht op onze jonge theaterbezoekers. Het wordt weer één groot feest voor de hele familie”, vertelt Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Entertainment.

Het verhaal
Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Woezel & Pip en de Tijdmachine is van 6 oktober 2018 tot en met 19 mei 2019 te zien in het theater.

30.000 tickets voor Woezel & Pip en de Tijdmachine verkocht