Theatersucces voor Woezel & Pip en de Tijdmachine

15-10-2018

Gisteren is in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de spiksplinternieuwe familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’ met groot succes in première gegaan. Honderden genodigden, waaronder veel kinderen, gingen volledig op in het spannende verhaal dat zich afspeelt in de Tovertuin waar Woezel en Pip met hun vriendjes op reis gaan in de tijdmachine van de Wijze Varen. 

“Het gaafste aan Woezel & Pip is dat zo ontzettend veel kinderen er blij van worden. En kinderen zijn nog altijd de allerleukste mensen die bestaan. Als je kinderen dan via een show als dit blij mag maken, is dat het mooiste wat er is”, aldus Dinand Woesthoff, CEO Dromenjager BV.

Na afloop van de voorstelling kreeg de cast als dank een staande ovatie, met lovend commentaar van het premièrepubliek: Woezel & Pip en de Tijdmachine is een heerlijke voorstelling voor de hele familie, met avontuur én vrolijke muziek.

Woezel & Pip en de Tijdmachine is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Dromenjager en tourt tot en met 19 mei 2019 langs de Nederlandse theaters.

Theatersucces voor Woezel & Pip en de Tijdmachine