- WONDER SCHOOL LIVE -

Helaas is de tour van Wonder School LIVE afgelopen. Op 28 december 2016 was de laatste voorstelling te zien in Vlissingen.

"Ken jij ook een supergave, grappige of wonderlijke truc? Laat samen met Wardo je truc zien tijdens de Wonderschool Afterparty! "
Quote Wardo Wonder
Magische familieshow Wonder School LIVE

Wardo, de verwonderaar, bekend van het populaire RTL Telekids-programma Wonder School, neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies  en onvoorstelbare goochelkunsten.  Niet alleen kinderen maar ook hun ouders, opa’s en oma’s zullen zich verwonderen.

Wardo droomt ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken zal hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten moeten vervullen.  Vergezeld door een mysterieuze Hartendame, en een pratend  konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard worden de jonge verwonderaars veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ze hier een daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Word zelf een Verwonderaar!

Ken jij ook een supergave, leuke, grappige of wonderlijke goocheltruc? Neem die dan mee naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de Van Hoorne Shop in de foyer. Dan mag jij na de voorstelling samen met Wardo je truc laten zien tijdens de Wonder School Afterparty! Alle kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

Wonder School LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en uniek in Nederland. Voorzien van een magisch decor, swingende liedjes en uiteraard de nodige dosis humor, staat Wonderschool LIVE garant voor een complete  show geschikt voor de hele familie.  

Van 27 november t/m 4 december  brengt Sinterklaas een bezoek aan Wonder  School. Wardo heeft dit jaar géén speelgoed of snoep op zijn verlanglijstje staan, maar hij heeft maar één grote wens. Hij zou graag willen vliegen. Kan het cadeau dat de Sint dit jaar voor Wardo heeft meegenomen hem helpen?

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
WONDER SCHOOL LIVE
WONDER SCHOOL LIVE
WONDER SCHOOL LIVE
WONDER SCHOOL LIVE
WONDER SCHOOL LIVE
WONDER SCHOOL LIVE