Repetities familieshow Wonder School LIVE van start

02-03-2016

Vandaag  zijn  in de studio van Van Hoorne Entertainment de repetities voor de nieuwe familieshow Wonder School LIVE van start gegaan.  Wardo, de Verwonderaar,  bekend van het populaire RTL Telekids-programma Wonder School, is vanaf 19 maart te zien in de Nederlandse theaters met  de magische familieshow Wonder School  LIVE.  Wardo, illusionist in hart en nieren,  neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten.  Niet alleen  kinderen maar ook hun ouders, opa’s en oma’s zullen zich verwonderen.

 In het TV-programma Wonder School leert Wardo Wonder kinderen op een humoristische manier hoe zij anderen kunnen verwonderen. Wardo wordt vertolkt door Nick Nielsen. Nick is tweevoudig  Nederlands kampioen goochelen en daarnaast bekend als  presentator en programmamaker; “Wonder School heb ik ontwikkeld vanuit mijn passie voor magie. Nu ik met  Wonder School LIVE ook  in het theater sta komt een lang gekoesterde droom uit. Ik vind het spannend, zeker omdat ik in deze show voor het eerst ga zingen!”

 Tijdens Wonder School LIVE gaat Wardo, samen met het publiek, op zoek naar het wonder om zelf te kunnen vliegen. Om dit te bereiken moet hij eerst een aantal wonderlijke  opdrachten vervullen.  Vergezeld door de mysterieuze Hartendame en zijn wonderlijke konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast hij het publiek met verdwijningen, verschijningen,  vliegkunsten en voorspellingen.  De jonge verwonderaars worden veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ook een paar trucs uitgelegd, net zoals  in Wonder School op televisie. Na de voorstelling mogen de jonge bezoekers , samen met Wardo, hun goochelkunsten vertonen.

 Wonder School  LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en Just Media Group. Voorzien van een magisch decor, swingende liedjes en veel  humor, staat Wonderschool LIVE garant voor een complete  show die geschikt is voor de hele familie.

De eerste try out van Wonder School LIVE is te beleven in Theater De Bussel in Oosterhout op zaterdag 19 maart 2016. Voor meer informatie en de speellijst, ga naar www.WonderSchoolLIVE.nl

 

 

Repetities familieshow Wonder School LIVE van start