Wonderlijke première theatershow Wonder School LIVE

24-04-2016

Zaterdag 23 april is de magische familieshow Wonder School LIVE in première gegaan in theater Gooiland in Hilversum.  Wardo  Wonder, bekend van het TV-programma Wonder School bij RTL Telekids, verwonderde het publiek  met grote en kleine illusies.   De gasten, waaronder vele BN'rs  met hun kinderen, waren zeer onder de indruk van deze magische familievoorstelling. Citeer  ‘Echt geweldig, waanzinnig leuk, gaat het zien’.

‘Een voorstelling zoals Wonder School LIVE is uniek in Nederland’ aldus producent Michael van Hoorne. ‘Uniek omdat het niet zomaar een goochelshow is maar een voorstelling met een verhaal met veel magie , swingende liedjes en veel interactie met het publiek.  Echt een voorstelling waar je met de hele familie naar toe kan gaan. Jong en oud zal zich bijzonder vermaken’.

Wardo Wonder wordt vertolkt door Nick Nielsen. Nick is tweevoudig  Nederlands kampioen goochelen,  presentator en programmamaker . Vanuit zijn passie voor magie heeft hij Wonderschool ontwikkeld.  In Wonderschool, eerst alleen op Televisie maar nu ook in het theater, leert hij kinderen op een humoristische manier hoe zij zelf anderen kunnen verwonderen. 

Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien  tijdens de Wonder School Afterparty.   Zij, en alle andere kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

Wonder School LIVE tourt tot en met 29 mei langs vele theaters.

 Bekijk hier de foto's van de première van Wonder School LIVE op 23 april 2016

 

Wonderlijke première theatershow Wonder School LIVE