Theatervoorstelling voor kinderen

Je bent op zoek naar een leuke theatervoorstelling voor kinderen. Dan zit je bij Van Hoorne Entertainment goed! Met theatervoorstellingen door heel Nederland ben je altijd in de buurt bij een kindertheater. De leukste kindervoorstellingen worden er gegeven: 

 • Assepoester De Musical
 • Brandweer Sam Live
 • Fien en Teun
 • Kikker is verliefd!
 • Titus en Fien
 • Peppa Pig
 • Paw Patrol

Assepoester De Musical 

We kennen haar allemaal: Assepoester. Een lief, charmant meisje dat wordt uitgebuit door haar gemene stiefmoeder... Maar daar komt verandering in! Assepoester jaagt haar eigen dromen na en probeert het hart van de Prins te veroveren. Zal het haar lukken? 

Assepoester De Musical wordt gespeeld in 89 theaters in Nederland. 

Speeldata en locatie Assepoester De Musical

Brandweerman Sam voorstelling

Brandweerman Sam Live! - "De Verloren Piratenschat"

De redder in nood, de held van de buurt; hij is terug! Het populaire kinderidool Brandweerman Sam komt naar 39 theaters in Nederland en en België met een superleuk en nieuw verhaal: "De Verloren Piratenschat". 

In dit sprankelende verhaal gaan piratenteams op zoek naar een schatkist, die een beruchte piraat ooit heeft verstopt. Maar als een ondeugende piraat zelf op jacht gaat naar de schat, verspreidt hij een dikke mist op het eiland. Brandweerman Sam staat voor een heel lastige uitdaging. Lukt het Brandweerman Sam en zijn vrienden om iedereen te redden? Taatuuu, taatuuu... 

Brandweerman Sam Live

Deze spetterende kindervoorstelling vol zang, dans en gewaagde reddingsacties wil je niet missen! Brandweerman Sam Live! is de leukste theatervoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar.

Tickets bestellen voor Brandmeerman Sam Live!

Fien en Teun 

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje en tegelijkertijd een van de hoofdkarakters van Van Hoorne Entertainment. Al jarenlang zijn Fien en Teun de idolen van ieder kind. Ze zijn bekend van hun eigen film 'Fien en Teun - Het Grote Dierenfeest' en 'Avonturenboerderij Molenwaard'. 

Fien en Teun komen ieder jaar weer met een spiksplinternieuw verhaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Op een enthousiaste en leuke manier nemen zij de kinderen helemaal mee in het verhaal. 

Laat je verrassen en verwonderen door alle verhalen van Fien en Teun tijdens hun theatershow, die in 13 theaters in Nederland te zien is

Fien en Teun heeft veel liveshows voor kinderen. Zij komen dan ook regelmatig met nieuwe kindershows in de theaters in Nederland. Bekijk hieronder welk spraakmakende verhaal zij nu te vertellen hebben tijdens hun show.

Ontdek de huidige Fien en Teun show en bestel tickets

Theatervoorstelling

Kikker is verliefd! theatervoorstelling

Kikker heeft een nieuwe musical: "Kikker is verliefd!". In deze theatervoorstelling voelt Kikker zich erg vreend; hij heeft gemengde liefdesgevoelens. Gelukkig staan zijn lieve vrienden altijd voor hem klaar.

Op wie is Kikker verliefd? En is zij ook verliefd op Kikker? 

In deze interactieve theatershow worden de leukste liedjes gezongen door Kikker en zijn vriendjes. Na de voorstellingen kunnen kinderen Kikker en zijn vriendjes ontmoeten en met hen op de foto. 

Kikker is verliefd! is te zien in 62 theaters in Nederland. Leeftijd: 3+

Tickets bestellen voor de Kikker is verliefd! show

Titus en Fien show

Titus en Fien zijn al jarenlang te zien in Nederlandse theaters in de vorm van een sprookjesvoorstelling. Het komische duo maakt leuke grappen en zingen mee de livemuziek van de Oliebollenband. Voor heel de familie is de Titus en Fien show een heerlijk uitje. 

Bericht van Titus en Fien: Neem  de kinderen verkleed mee naar de show. Na afloop van de voorstelling komen wij naar de foyer en kunnen de kinderen in de mooiste outfit met ons op de foto!

De Titus en Fien show is te zien in 17 theaters in Nederland.

Ontdek de show en bestel je tickets

Peppa Pig Live

Peppa Pig Live! - Peppa op Avontuur: Het leukste buitenavontuur met Peppa en haar vriendjes! 

Knor, knor! Het is tijd voor een geweldig avontuur met het schattige varkentje Peppa en haar vriendjes. In de gloednieuwe familievoorstelling 'Peppa Pig Live! - Peppa op Avontuur', gaan Peppa en haar vrienden op zoek naar het allerleukste buitenavontuur.

Verwacht: oktober 2023

Paw Patrol Live - De Grote Race

Op zoek naar een avontuurlijke en leuke dag voor het hele gezin? Dan is PAW Patrol Live! "De Grote Race" de perfecte keuze! Deze interactieve show neemt je mee naar de Avonturenbaai, waar alles draait om teamwork en heldhaftigheid.

Burgemeester Humdinger is klaar om te starten, maar er is één probleem: burgemeester Goodway is plots verdwenen! Gelukkig staan Ryder en de PAW Patrol-pups paraat om haar op tijd te vinden. Er wacht hen een avontuurlijke zoektocht vol spanning en sensatie.

Tijdens PAW Patrol Live! "De Grote Race" ontmoet je jouw favoriete helden Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest.

Bekijk shows en locaties

Theatervoorstelling Van Hoorne Entertainment

Van Hoorne creëert 'a lifetime of memories'. Wereldwijd worden de leukste theatervoorstellingen gegeven. Kinderen uit heel veel landen kunnen hierdoor hun favoriete idool ontmoeten. Van Hoorne Entertainment staat voor:

 • De leukste theatervoorstellingen
 • Persoonlijke aandacht
 • Hoogwaardig, kwalitatief en toegankelijk
 • Excellente gastvrijheid

Bekijk all shows bij jou in de buurt