Theatervoorstelling voor kinderen

Je bent op zoek naar een leuke theatervoorstelling voor kinderen. Dan zit je bij Van Hoorne Studios goed! Met theatervoorstellingen door heel Nederland ben je altijd in de buurt bij een kindertheater. Maar welke kindervoorstellingen zijn er eigenlijk? 

Theatervoorstelling Van Hoorne Studios

Van Hoorne creëert 'a lifetime of memories'. Wereldwijd worden de leukste theatervoorstellingen gegeven, ook theater voor peuters. Kinderen uit heel veel landen kunnen hierdoor hun favoriete idool ontmoeten. Van Hoorne Studios staat voor:

  • De leukste theatervoorstellingen
  • Persoonlijke aandacht
  • Hoogwaardig, kwalitatief en toegankelijk
  • Excellente gastvrijheid

Lees het laatste nieuws

Theatervoorstelling

De leukste kindervoorstellingen door het hele land

Onze voorstellingen zijn bij veel theaters in Nederland te zien. Zo kun je altijd genieten van je favoriete show in de buurt. Bij Van Hoorne Entertainment houden we van afwisseling. Daarom veranderd ons aanbod van shows regelmatig. Je hebt altijd wat te beleven en is er voor ieder wat wils. 

Zoek theatervoorstellingen in de buurt

Ontmoet je idool na de theatervoorstelling

Natuurlijk zijn de kleinste bezoekers helemaal enthousiast geworden van de show. Hoe leuk is het dan dat zij de personages zelf ontmoeten en op de foto gaan? Na afloop van de show kunnen alle kinderen zich begeven naar de foyer van het theater, waar de personages van de show staan te wachten!

Iedere dag Van Hoorne

Krijgen je kinderen geen genoeg van hun favoriete personage? Zet een van onze afleveringen aan op YouTube. Op ons kanaal zijn afspeellijsten te vinden met allerlei afleveringen van hun favoriete personages zoals: Titus en Fien, Fien en Teun, Mike en molly en allerlei sprookjes. Er zijn meer dan 100 afleveringen

YouTube kanaal Van Hoorne

Onvergetelijke cadeaus

Had jij als kind ook altijd een favoriete knuffel of tas? Hoe leuk is dat om ook aan je eigen kind te geven? Onze webshop heeft een groot aanbod aan allerlei hebbedingetjes voor de echte fans van onze leukste personages. 

De leukste items

  • Knuffels
  • Kinderboeken
  • Kinderfeestthema's
  • Schooltassen
  • Babyspullen

Weet jij al wat je cadeau geeft? Of kijk je liever nog even goed rond. Bestel het op onze webshop.

Koop direct je cadeau