Zoë & Silos lezen voor bij Nationaal Voorleesontbijt 2018

24-01-2018

Vanochtend waren Zoë & Silos vanuit Burgers’ Zoo naar basisschool De Baanbreker in Den Haag gereisd voor het Nationale Voorleesontbijt 2018. Het duo, dat afgelopen zomer te zien was in Burgers’ Zoo met Zoë & Silos - De Mangrove Musical, las voor uit het prentenboek ‘Ssst! De tijger slaapt’ voor groep 1 en 2.

Zoë en Silos, bekend van de gelijknamige tv-serie bij RTL Telekids én De Mangrove Musical, waren uitgenodigd door basisschool De Baanbreker in Den Haag voor het Nationale Voorleesontbijt 2018, een onderdeel van de Nationale Voorleesdagen. Onder meer Dieuwertje Blok, Wouter Bos, Sjaak Bral, Fahd Larzaoui en Ralf Mackenbach waren al te gast bij de Haagse school voor dit jaarlijkse evenement. Voor de kleuters uit groep 1 en 2 lazen Zoë & Silos voor uit het boek ‘Ssst! De tijger slaapt’. Vol belangstelling luisterden de kinderen naar het spannende verhaal in het speellokaal. Na een kort foto- en knuffelmomentje met Zoë & Silos werd het voorleesmoment officieel afgesloten.

Zoë & Silos in Burgers’ Zoo
Ook dit jaar keren Zoë & Silos weer terug naar Burgers’ Zoo voor een gloednieuw muzikaal en leerzaam avontuur. Meer informatie volgt!

Zoë & Silos lezen voor bij Nationaal Voorleesontbijt 2018