Titus & Fien TV

Titus en Fien, het bekende tovenaarsduo uit de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment, hebben sinds 2016 hun eigen onlineprogramma: Titus & Fien TV. Geniet van hilarische humor, muzikale magie en groene gekkigheid voor alle leeftijden! 

Door de alsmaar toenemende populariteit van Titus en Fien in de diverse sprookjesvoorstellingen ontstond het idee voor een nieuwe onlineshow: Titus & Fien TV. Inmiddels kent Titus & Fien TV, naast de reguliere losse uitzendingen met elk een eigen thema, ook al meerdere speciale edities, zoals 'Vervelen doen we Nooit', 'Vrolijke VrijdagavondShow', 'Fandag', 'Sinterklaas Special', 'NieuwjaarsShow', 'Titus en Fien Passen Op' en 'Titus en Fien Lezen Voor'.  

Met Titus & Fien TV zorgt het dynamische, dolkomische duo voor urenlang online vermaak voor jong en oud, met zowel nieuwe als terugkerende items, waaronder de Moppen Minuut (of Mop van de Dag), de Kijkersvraag, Titus’ Tegeltjes, de Poppenkast, de Thuisopdracht en het Hoorspel.  

Alle uitzendingen van 'Titus & Fien TV' zijn te vinden op Van Hoorne KIDS TV.

Post voor Titus en Fien 

Weet jij ook een gigagoede mop of heb je een verrassende vraag voor Titus en Fien? Stuur dan een mail naar TitusenFien@VanHoorne.com en wie weet, komt jouw grapje of vraag voorbij in één van de afleveringen van Titus & Fien TV.  
 
Ben jij aan de slag gegaan met zo’n gave knutsel- of kleurplaat van Titus en Fien? Of heb je zelf een mooie tekening of creatief knutselwerkje gemaakt? Het tovenaarsduo vindt het superleuk om jouw creatie te ontvangen en deze in één van de uitzendingen te laten zien. Stuur het snel op naar Van Hoorne Entertainment, t.a.v. Titus & Fien, Polderweg Oost 5, 2973 AN Molenaarsgraaf.