Kerst Op Wonder School

13-12-2016

Verwonderaar Wardo en zijn assistent Wally het Wonderkonijn hebben een druk jaar achter de rug op de Wonder School en zijn toe aan een rustige kerstvakantie. Maar dan staat er plotseling een bijzondere gast voor de deur. Wardo en Wally schrikken zich een hoedje als ze ontdekken dat het de Kerstman  is, die hen om hulp vraagt. Kerst is dit jaar in gevaar omdat de Kerstman zijn toverkracht kwijt is en Wardo Wonder lijkt de enige te zijn die hem kan helpen. Wardo goochelt er flink op los en verricht de ene na de andere verbazingwekkende truc. Maar zal het hem lukken om het kerstfeest te redden?

Waar en wanneer kun je kijken?

‘Kerst op Wonder School’ is een acht-delige serie. Vanaf woensdag 14 december is de kerstserie elke doordeweekse dag rond 16.00 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

Heb je afleveringen gemist? Op Eerste Kerstdag wordt ‘Kerst op Wonder School’ vanaf 8.00 uur in marathonvorm uitgezonden en vanaf Tweede Kerstdag wordt de reeks elke doordeweekse dag rond 16.00 uur herhaald. De serie is eveneens te bekijken via de gratis Telekids app. 

Magische familieshow

Tot eind december tourt Wonder School LIVE  langs de theaters. Help Wardo zijn wonderlijke opdrachten te vervullen. Op maandag 26 december in Schouwburg Kunstmin in  Dordrecht en op woensdag 28 december in CineCity XL in Vlissingen.
 Tickets en informatie.

Kerst Op Wonder School
Kerst Op Wonder School
Kerst Op Wonder School
Kerst Op Wonder School
Kerst Op Wonder School
Kerst Op Wonder School