- FIEN & TEUN -

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Fien en Teun zijn al jaren te zien bij RTL Telekids en vanaf 2017 kun je ze ook in het echt ontmoeten op Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers.

 

"Iedere doordeweekse dag in de ochtend bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. "
quote Fien & Teun
Fien & Teun

In hun eigen televisieserie beleven Fien & Teun samen met hun dierenvriendjes, Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond, de leukste avonturen op de boerderij. Spelenderwijs leren zowel de vrolijke boerenkinderen in het programma als de jonge kijkers vóór de televisie op humorvolle wijze over de herkomst van melk en kaas, de natuur en het verzorgen van dieren.

Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe zorg je dat je groter wordt? Hoe komen er gaatjes in de kaas? Vragen die in de nieuwe afleveringen van Fien & Teun beantwoord worden. Iedere aflevering wordt ondersteund door vrolijke meezingliedjes over het thema van de aflevering.

De tv-serie Fien & Teun is te zien van maandag t/m vrijdag in de ochtend tijdens de Telekids Mini's bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.  

Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

Het allerleukste, educatieve uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!

Fien & Teun webshop

In de webshop vind je alle Fien & Teun-artikelen! Beleef de leukste verhalen samen met Fien en Teun over de molens, bijen, vogels of de moestuin in hun vrolijke (voor)leesboeken. Knuffel met de Fien- of Teun-knuffel, zing mee met de cd, kijk alle Fien & Teun-afleveringen op DVD of ga zelf lekker buiten aan de slag met de harkjes, schepjes, gietertjes, handschoentjes, kaplaarsjes in je eigen Fien & Teun-overall. Zo wordt werken in de tuin wel héél leuk!

Fien & Teun-App

Download de Fien & Teun-app met een moestuin, spelletjes, kleurplaten, tv-afleveringen, fotoframes en nog veel meer.

Webshop
Fien & Teun knuffel Fien 45cm
Fien & Teun knuffel Fien 45cm 

Lekker knuffelen met Fien

€ 19,99Meer info

Picknickmand
Picknickmand 

Handgemaakte picknickmand, voor een gezellig daagje uit. In het gras, op de boot of...

€ 29,95Meer info

Fleecekleed Fien & Teun
Fleecekleed Fien & Teun 

Een super zacht fleecekleed van Fien & Teun, heerlijk om op te picknicken of lekker op de bank.

€ 12,50Meer info

Bekijk alle merchandise van Fien & Teun

Twitter #Fien & Teun
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN