- FIEN & TEUN -

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Tijdens de avonturen die ze beleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard ontdekken ze op een speelse wijze het Hollandse landleven en leren ze over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Vanaf oktober 2017 t/m april 2018 zijn Fien & Teun ook te zien in het theater met een eigen oerhollandse familievoorstelling.

"Iedere doordeweekse dag rond 10.30 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. "
quote Fien & Teun
TV-serie Fien & Teun

In hun eigen televisieserie beleven Fien & Teun samen met hun dierenvriendjes, Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond, de leukste avonturen op de boerderij. Spelenderwijs leren zowel de vrolijke boerenkinderen in het programma als de jonge kijkers vóór de televisie op humorvolle wijze over de herkomst van melk en kaas, de natuur en het verzorgen van dieren.

Geven bruine koeien chocolade melk? Hoe zorg je dat je groter wordt? Hoe komen er gaatjes in de kaas? Vragen die in de nieuwe afleveringen van Fien & Teun beantwoord worden. Iedere aflevering wordt ondersteund door vrolijke meezingliedjes over het thema van de aflevering.

De TV-serie Fien & Teun is te zien van maandag t/m vrijdag rond 10:30 uur in het Minikids blok bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.  

Thema’s

  • Holland
  • Verzorging van dieren
  • Herkomst van voedsel
  • Verantwoord omgaan met het milieu
  • Natuur

Fien & Teun app

Download nu de Fien & Teun app met je eigen moestuin, spelletjes, kleurplaten, tv-afleveringen, fotoframes en nog veel meer. 

Theatervoorstelling

Vanaf oktober 2017 t/m maart 2018 zijn Fien & Teun samen met hun vriendjes te zien in het theater met een eigen oerhollandse familievoorstelling. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. 

Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun krijgen hun eigen omgeving! Vanaf 2018 openen de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is. Het wordt een plek waar je Fien & Teun kunt ontmoeten en van alles te weten komt over de boerderij, natuur, tuin en dier. 

Fien & Teun tuingereedschap

Wil jij net als Fien & Teun een moestuintje bijhouden? Het leukste boertje en boerinnetje hebben nu een eigen lijn met tuingereedschap. Met schepjes, harkjes en gietertjes kun je lekker buiten aan de slag! Zaai en oogst je eigen groenten, en smullen maar! De Fien & Teun-artikelen zijn nu te koop bij het tuincentrum bij jou in de buurt.

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN