- FIEN & TEUN -

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en schaapjes Mike & Molly. Op de boerderij leren het boertje en boerinnetje van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Fien en Teun zijn al jaren te zien bij RTL Telekids, maar je kunt ze intussen ook in het echt ontmoeten op Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers.

 

"Fien en Teun zijn iedere doordeweekse dag te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8!"
quote Fien & Teun
Fien & Teun

In hun eigen televisieserie beleven Fien en Teun samen met hun dierenvriendjes, Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en schaapjes Mike & Molly, de leukste avonturen op de boerderij. Spelenderwijs leren Fien en Teun in het programma, alsook de jonge kijkers vóór de tv, op humorvolle wijze over de herkomst van voedsel, de natuur en het verzorgen van dieren. 

Hoe wordt een rups een vlinder? Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in de kaas? Wat is bloem en hoe maak je het? En kan een sneeuwpop praten? Vragen die in de afleveringen van 'Fien & Teun' beantwoord worden. Iedere aflevering wordt ondersteund door vrolijke meezingliedjes over het thema van de aflevering.

De tv-serie 'Fien & Teun' is te zien van maandag t/m vrijdag tijdens het blok 'Telekids Mini's' bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.  

Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

Het allerleukste, educatieve uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!

Fien & Teun webshop

In de webshop vind je alle Fien & Teun-artikelen! Beleef de leukste verhalen samen met Fien en Teun over de molens, bijen, vogels of de moestuin in hun vrolijke (voor)leesboeken. Knuffel met de Fien- of Teun-knuffel, zing mee met de cd, kijk alle Fien & Teun-afleveringen op dvd, knutsel in het Fien & Teun-Doeboek of ga zelf lekker buiten aan de slag met de harkjes, schepjes, gietertjes, handschoentjes, kaplaarsjes in je eigen Fien & Teun-overall. Zo wordt werken in de tuin wel héél leuk!

Fien & Teun-App

Download de Fien & Teun-app met een moestuin, spelletjes, kleurplaten, tv-afleveringen, fotoframes en nog veel meer.

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN
FIEN & TEUN