- FIEN & TEUN THEATERSHOW -

Deze tour is helaas afgelopen. Tot zondag 6 mei waren Fien & Teun in het theater te zien met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.

"Beleef de leukste avonturen op de boerderij met Fien & Teun in hun eigen theatershow!"
Quote Fien & Teun Theatershow
Fien & Teun - Feest op de boerderij!

In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien & Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

Speellijst en Tickets

Televisie

De TV-serie van Fien & Teun is van maandag t/m vrijdag rond 10:30 uur te zien in het Minikids blok bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. 

Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun krijgen hun eigen omgeving! Vanaf 30 maart 2018 openen de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is. Het wordt een plek waar je Fien & Teun kunt ontmoeten en van alles te weten komt over de boerderij, natuur, tuin en dier. 

Fien & Teun tuingereedschap

Wil jij net als Fien & Teun een moestuintje bijhouden? Het leukste boertje en boerinnetje hebben nu een eigen lijn met tuingereedschap. Met schepjes, harkjes en gietertjes kun je lekker buiten aan de slag! Zaai en oogst je eigen groenten, en smullen maar! De Fien & Teun-artikelen zijn nu te koop bij het tuincentrum bij jou in de buurt.

Meer over Fien & Teun vind je hier op deze pagina.

Webshop
Mike & Molly Voorleesboekje
Mike & Molly Voorleesboekje 

NIEUW!: Mike & Molly : 'het hek' Een leuk voorleesboekje over Mike & Molly, de vriendjes van Fien & Teun

€ 6,99Meer info

Rugtas Fien
Rugtas Fien  

Wat neem jij allemaal mee in dit leuke rugtasje met Fien?

€ 9,99Meer info

Rugtas Teun
Rugtas Teun 

Wat neem jij allemaal mee in dit leuke rugtasje met Teun?

€ 9,99Meer info

Bekijk alle merchandise van Fien & Teun

Twitter #Fien & Teun
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW
FIEN & TEUN THEATERSHOW