- Thijs & Thandi -

In het voorleesboekje 'Thijs en Thandi' gaat de Nederlandse Thijs een dagje op bezoek bij de Zuid-Afrikaanse Thandi. Thandi woont in een rond huisje op het platteland. Ze heeft kippen in de tuin, kookt op een vuurtje en draagt mooie schoolkleren. Haar broers maken hun eigen speelgoed! Ga je met Thijs en Thandi mee op reis in het leuke, leerzame voorleesboekje? In november 2017 was Sita met Kinderfonds MAMAS in Zuid-Afrika op bezoek bij de MAMAS. Met het boekje 'Thijs en Thandi' kon Sita haar ervaring met haar nichtje Sydney delen. Want, want is het leven in Zuid-Afrika anders. Wil jij net als Sita en Sydney ook het verhaal over Thijs en Thandi lezen? Bestel het gratis voorleesboekje in de webshop!

"Een bijzonder boekje dat ieder kind zou moeten lezen!" Sita
Quotes Kinderfonds MAMAS
Een cadeautje voor jou!

Het boekje 'Thijs en Thandi' is gemaakt door Kinderfonds MAMAS ter ere van de MAMAS. Om uit te leggen wat er in Zuid-Afrika gebeurt en om duizenden kinderen in ernstige armoede te helpen. Maar wie zijn die MAMAS precies en wat doen ze?

MAMA POWER

MAMAS zijn sterke, lokale vrouwen die in hun eigen projecten kinderen in ernstige armoede dagelijkse zorg en heel veel liefde geven. Niet alleen vandaag, maar tot een kind op eigen benen kan staan. De MAMAS bepalen zelf welke zorg en aanpak nodig zijn. Zij weten zoveel beter dan wij wat de kinderen nodig hebben en welke hulp het beste werkt. Hoe ze dat doen? Door MAMA POWER

Nu al nemen 1.400 MAMAS zelf verantwoordelijkheid en komen zij in actie in hun eigen omgeving en townships. Verspreid over heel Zuid-Afrika organiseren zij zorg, bescherming, eten, warmte en liefde voor ruim 40.000 kinderen in 43 prachtige projecten. Samen geven de MAMAS deze kinderen weer een toekomst. 

SITA IN ZUID-AFRIKA

In november 2017 was Sita met Kinderfonds MAMAS in Zuid-Afrika op bezoek bij de MAMAS. Van Hoorne Entertainment steunt Kinderfonds MAMAS in 28 projecten met zang, dans en toneel. 

Sita: "Indrukwekkend en aangrijpend; een onvergetelijke ervaring. Nog nooit eerder heb ik van zo dichtbij mogen zien wat armoede betekent. Maar ook nog nooit heb ik zo mogen ervaren wat liefde, trots en vooral hoop met kinderen doet."

Bekijk de film van de reis op Youtube

Sita: "Na mijn indrukwekkende reis naar Zuid-Afrika wilde ik mijn ervaring met mijn nichtje Sydney delen. Het voorleesboekje 'Thijs en Thandi' helpt daarbij. Want, wat is het leven van Thandi anders! We hebben het boekje samen gelezen. Het is een vrolijk en leerzaam verhaal over hoe kinderen in Zuid-Afrika leven. Alle kinderen zouden dit mooie boekje moeten lezen!"

Wil jij net als Sita en Sydney ook dit boekje lezen? Bestel het in de webshop*!
*Voor de verzending van het boekje vraagt Kinderfonds MAMAS een eenmalige bijdrage van € 2,50.

Webshop
Gratis Voorleesboekje 'Thijs en Thandi'
Gratis Voorleesboekje 'Thijs en Thandi' 

Een vrolijk en leerzaam verhaal over het leven van kinderen in Zuid-Afrika

€ 2,50Meer info

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
Thijs & Thandi
Thijs & Thandi
Thijs & Thandi
Thijs & Thandi
Thijs & Thandi
Thijs & Thandi