- PIPO DE CLOWN -

Sinds de jaren ‘50 reist Pipo de Clown al rond in zijn Pipowagen en is hij een begrip in Nederland en België. Vanaf 16 oktober 2017 komt de vrolijke kinderheld weer terug op televisie in een volledig nieuw geruit jasje! Samen met zijn vrouw Mammaloe, hun vriend Klukkluk én de gulzige Dikke Deur, staat Pipo een reeks aan gloednieuwe, spannende avonturen te wachten.

"Vanaf 16 oktober is Pipo te zien bij RTL Telekids!"
Qoute Pipo De Clown TV
De nieuwe avonturen van Pipo

Na 37 jaar komt Pipo de Clown terug op tv met een gloednieuwe serie: ‘De nieuwe avonturen van Pipo’, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment. Op maandag 16 oktober starten de spannende verhalen van Pipo bij RTL Telekids.

Jonger, sneller en kleurrijker; Pipo krijgt een nieuw jasje. Maar, zijn typische Pipo-humor en zijn altijd vrolijke lach blijven onveranderd. Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur neemt hij de kinderen van nu mee op de leukste avonturen en laat hij menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar kindertijd. Gastrollen in de nieuwe tv-serie zijn weggelegd voor onder meer Ben Cramer en Jochem van Gelder.

Het verhaal
Een verdronken stad, de grote wisseltruc, het zwarte schaap of een alleswetende raadselman. Sapperdeflap zeg! Elke dag weer beleeft Pipo een nieuw doldwaas avontuur. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij in zijn wiebelende Pipowagen door Nederland. Rijdend door de bossen, over de heide, langs een oud kasteel of naar een gezellig, pittoresk dorpje. Op zoek naar de prachtigste plekjes waar het dynamische drietal hun vrolijke, muzikale circusvoorstelling kan spelen. Maar, met de Dikke Deur in de buurt, is het altijd weer de vraag of dat ook zal lukken!

Pipo en de Piratenprinses

Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur is Pipo vanaf mei 2018 te zien in de Nederlandse theaters met de familievoorstelling Pipo en de Piratenprinses. Muziek, humor en circus ontmoeten elkaar in een waar theaterspektakel voor het hele gezin! 

Zakelijke informatie Pipo De Clown

Webshop
Pipo de Clown - CD - Pipo en de Piratenprinses
Pipo de Clown - CD - Pipo en de Piratenprinses 

Sapperdeflap, luister nu alle liedjes uit Pipo en de Piratenprinses

€ 9,99Meer info

Pipo de Clown - DVD - De nieuwe avonturen van Pipo
Pipo de Clown - DVD - De nieuwe avonturen van Pipo 

Sapperdeflap, bekijk nu de nieuwe avonturen van Pipo op DVD

€ 9,99Meer info

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
PIPO DE CLOWN
PIPO DE CLOWN
PIPO DE CLOWN
PIPO DE CLOWN
PIPO DE CLOWN
PIPO DE CLOWN