- TITUS & FIEN -

Het populaire Tovenaarsduo Titus & Fien heeft een eigen online-programma. Titus & Fien TV kun je kijken op het YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment. Kijk en lach mee want vanaf 7 juli 2018 zijn er weer nieuwe afleveringen! Hou deze pagina in de gaten voor meer nieuws.

"Titus & Fien komen terug in 2018 in het theater in de familiemusical De Kleine Zeemeermin"
Qoute Titus & Fien
Titus & Fien TV

Vanaf zaterdag 7 juli zijn Titus & Fien terug met het leukste en grappigste online programma dat er bestaat! Het groene tovenaarsduo wil heel graag op vakantie, maar naar welk land? In de eerste 10 afleveringen nemen ze je vanuit hun huiskamer mee 'op reis' door 10 Europese landen, met o.a. Titus Toffe Taalles en de Vreemde Vakantievoorwerpen! Natuurlijk ontvangen ze weer gasten in de studio, beantwoorden ze al jouw kijkersvragen en natuurlijk is er de moppenminuut!

Iedere woensdag en zaterdag om 17:00 uur is er een nieuwe aflevering te zien van het komische duo op het YouTubekanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment.  Kun je er geen genoeg van krijgen? Alle afleveringen kun je terugkijken via YouTube maar vind je ook in één overzicht hier op deze website.

Wil jij ook geen aflevering missen?  Abonneer je op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment. Je krijgt direct bericht als er een nieuwe aflevering is geplaatst.

Hoe het begon

Titus & Fien waren voor het eerst te zien in De Gelaarsde Kat De Musical in 2010. Als twee hilarische slechteriken wilden ze koning en koningin worden van Sprookjesland. Al snel bleken de twee zeer geliefd bij het publiek en werden ze terug gevraagd voor een rol in Doornroosje De Musical, Rapunzel De Musical en Hans & Grietje De Musical. Ze traden op bij diverse grote evenementen van Van Hoorne Entertainment en ze kregen hun eigen merchandisinglijn. In 2018 komen ze weer terug in de Nederlandse Theaters met hun rol in De Kleine Zeemeermin De Musical.

Vraag het Titus & Fien!

Heb jij zelf een vraag aan Titus &  Fien of weet je een goeie mop?  Stuur deze dan naar TitusenFien@VanHoorne.com. Wie weet komt jouw grap of vraag wel in de uitzending.

Ook vinden Titus & Fien het erg leuk om knutselwerkjes of tekeningen te ontvangen en deze in de uitzendingen te laten zien. Stuur deze op naar Van Hoorne Entertainment, t.a.v. Titus & Fien, Postbus 146, 3360 AC Sliedrecht.

Webshop
Titus & Fien Moppenboekje
Titus & Fien Moppenboekje 

Hi-hi-hilarische moppen en raadsels in dit supergrappige boekje van Titus & Fien

€ 7,99Meer info

Titus & Fien Toverstaf
Titus & Fien Toverstaf  

Hé Oliebol, Leuk dat je onze Titus en Fien Toverstaf bestelt! Groetjes, Titus & Fien

€ 8,00Meer info

Twitter #Titus & Fien
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN