- TITUS & FIEN -

Het populaire Tovenaarsduo Titus & Fien heeft een eigen online-programma. Titus & Fien TV kun je kijken op het YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment. Kijk en lach mee met alle afleveringen van 2016. Hou deze pagina in de gaten want in 2017 kan je weer meelachen met gloednieuwe afleveringen.

"Titus & Fien komen in 2017 terug in het theater met een rol in Hans & Grietje De Musical!"
Qoute Titus & Fien
Titus & Fien TV

Op vrijdagavond 2 september 2016 kon men mee lachen met de eerste aflevering van Titus & Fien TV op het YouTubekanaal van Van Hoorne Entertainment. Het programma kent het onderdeel ‘De Moppen Minuut’, waarbij Titus & Fien zoveel mogelijk moppen moeten vertellen over een bepaald onderwerp in één minuut. Ook worden er kijkersvragen behandeld die door kinderen zijn ingestuurd.

Iedere dinsdag- en vrijdagavond  om 19:00 uur is er een nieuwe aflevering te zien van het komische duo op het YouTubekanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment.  Kun je er geen genoeg van krijgen? Alle afleveringen kun je terugkijken via YouTube maar vind je ook in één overzicht hier op deze website.

Wil jij ook geen aflevering missen?  Abonneer  je op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment. Je krijgt direct bericht als er een nieuwe aflevering is geplaatst.

Hoe het begon

Titus & Fien waren voor het eerst te zien in De Gelaarsde Kat De Musical in 2010. Als twee hilarische slechteriken wilden ze koning en koningin worden van Sprookjesland. Al snel bleken de twee zeer geliefd bij het publiek en werden ze terug gevraagd voor een rol in Doornroosje De Musical en Rapunzel De Musical.  Ze traden op bij diverse grote evenementen van Van Hoorne Entertainment en ze kregen hun eigen merchandisinglijn. In 2017 komen ze weer terug in de Nederlandse Theaters met hun rol in Hans & Grietje De Musical.

Vraag het Titus & Fien!

Heb jij zelf een vraag aan Titus &  Fien of weet je een goeie mop?  Stuur deze dan naar TitusenFien@VanHoorne.com. Wie weet komt jouw grap of vraag wel in de uitzending.

Ook vinden Titus & Fien het erg leuk om knutselwerkjes of tekeningen te ontvangen en deze in de uitzendingen te laten zien. Stuur deze op naar Van Hoorne Entertainment, T.a.v. Titus & Fien, Postbus 146. 3360 AC Sliedrecht.

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN