- TITUS & FIEN -

Het populaire Tovenaarsduo Titus & Fien heeft een eigen online-programma. Titus & Fien TV kun je kijken op het YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment. Kijk en lach mee want vanaf 26 augustus 2017 zijn er weer nieuwe afleveringen! Hou deze pagina in de gaten voor meer nieuws.

"Titus & Fien komen in 2017 terug in het theater met een rol in Hans & Grietje De Musical!"
Qoute Titus & Fien
Titus & Fien TV

Vanaf zaterdag 26 augustus zijn Titus & Fien terug met het leukste en grappigste online programma dat er bestaat! Dit keer staan de afleveringen in het teken van Hans & Grietje De Musical waar Titus & Fien in te zien zijn vanaf september 2017. Ze nemen je mee achter de schermen, ontvangen gasten in de studio, ze kijken met je terug naar oude optredens, beantwoorden al jouw kijkersvragen en natuurlijk is er de moppenminuut!

Iedere woensdag en zaterdag om 17:00 uur is er een nieuwe aflevering te zien van het komische duo op het YouTubekanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment.  Kun je er geen genoeg van krijgen? Alle afleveringen kun je terugkijken via YouTube maar vind je ook in één overzicht hier op deze website.

Wil jij ook geen aflevering missen?  Abonneer je op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment. Je krijgt direct bericht als er een nieuwe aflevering is geplaatst.

Hoe het begon

Titus & Fien waren voor het eerst te zien in De Gelaarsde Kat De Musical in 2010. Als twee hilarische slechteriken wilden ze koning en koningin worden van Sprookjesland. Al snel bleken de twee zeer geliefd bij het publiek en werden ze terug gevraagd voor een rol in Doornroosje De Musical en Rapunzel De Musical. Ze traden op bij diverse grote evenementen van Van Hoorne Entertainment en ze kregen hun eigen merchandisinglijn. In 2017 komen ze weer terug in de Nederlandse Theaters met hun rol in Hans & Grietje De Musical.

Vraag het Titus & Fien!

Heb jij zelf een vraag aan Titus &  Fien of weet je een goeie mop?  Stuur deze dan naar TitusenFien@VanHoorne.com. Wie weet komt jouw grap of vraag wel in de uitzending.

Ook vinden Titus & Fien het erg leuk om knutselwerkjes of tekeningen te ontvangen en deze in de uitzendingen te laten zien. Stuur deze op naar Van Hoorne Entertainment, t.a.v. Titus & Fien, Postbus 146, 3360 AC Sliedrecht.

Webshop
Titus & Fien fanpakket
Titus & Fien fanpakket 

Hé Oliebol, Leuk dat je ons Titus en Fien Fanpakket bestelt! Groetjes, Titus & Fien

€ 39,00Meer info

Titus & Fien Toverstaf
Titus & Fien Toverstaf  

Hé Oliebol, Leuk dat je onze Titus en Fien Toverstaf bestelt! Groetjes, Titus & Fien

€ 8,00Meer info

Titus & Fien Lunchset
Titus & Fien Lunchset  

Hé Oliebol, Leuk dat je onze Titus en Fien Lunchset bestelt! Groetjes, Titus & Fien

€ 20,00Meer info

Twitter #Titus & Fien
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN