- TITUS & FIEN -

Het populaire Tovenaarsduo Titus & Fien heeft een eigen online-programma. Titus & Fien TV kun je kijken op het YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment.

"Titus & Fien komen terug in 2018 in het theater in de familiemusical De Kleine Zeemeermin"
Qoute Titus & Fien
Titus & Fien TV

Wil jij alle afleveringen van Titus & Fien zien? Abonneer je op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment. Je krijgt direct bericht als er een nieuwe aflevering is geplaatst.

Hoe het begon

Titus & Fien waren voor het eerst te zien in De Gelaarsde Kat De Musical in 2010. Als twee hilarische slechteriken wilden ze koning en koningin worden van Sprookjesland. Al snel bleken de twee zeer geliefd bij het publiek en werden ze terug gevraagd voor een rol in Doornroosje De Musical, Rapunzel De Musical en Hans & Grietje De Musical. Ze traden op bij diverse grote evenementen van Van Hoorne Entertainment en ze kregen hun eigen merchandisinglijn. In 2018 komen ze weer terug in de Nederlandse Theaters met hun rol in De Kleine Zeemeermin De Musical.

Vraag het Titus & Fien!

Heb jij zelf een vraag aan Titus &  Fien of weet je een goeie mop?  Stuur deze dan naar TitusenFien@VanHoorne.com. Wie weet komt jouw grap of vraag wel in de uitzending.

Ook vinden Titus & Fien het erg leuk om knutselwerkjes of tekeningen te ontvangen en deze in de uitzendingen te laten zien. Stuur deze op naar Van Hoorne Entertainment, t.a.v. Titus & Fien, Postbus 146, 3360 AC Sliedrecht.

Webshop
3D rugtas Titus & Fien
3D rugtas Titus & Fien 

NIEUW! Met deze vrolijke 3D rugtas met Titus & Fien tover jij de hele dag bij iedereen een glimlach op het gezicht. Leverbaar vanaf 10 november 2019

€ 15,00Meer info

Lunchbeker van Titus en Fien
Lunchbeker van Titus en Fien  

Je eigen drinkbeker van Titus en Fien. Je kunt de afbeelding veranderen merk Orange Rebel Check ook de lunchbox!!!!

€ 12,50Meer info

Lunchbox Titus & Fien
Lunchbox Titus & Fien  

Je brood mee nemen met deze leuke lunchbox van Titus en Fien. merk Orange Rebel. Je kunt de afbeelding veranderen Check ook de drinkbeker

€ 12,50Meer info

Twitter #Titus & Fien
- Iedere dag feest voor de hele familie! -
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN
TITUS & FIEN