- JUL & JULIA -

Jul & Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op pretpark Julianatoren! Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten. Maar als het boevenduo Bennie Dom en Ben Bang ze op de hielen zitten om zo de baas van het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan.

"Kijk je ook? Vanaf 10 april van maandag t/m vrijdag rond 07:00 uur nieuwe afleveringen bij RTL Telekids op RTL 8"
quote jul & julia
TV-serie Jul & Julia

Jul & Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark! Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten. Maar als het boevenduo Bennie Dom en Ben Bang ze op de hielen zitten om zo de baas van het pretpark te worden, dreigt alles mis te gaan.

Uitzendingen van Jul & Julia

Vanaf maandag 10 april 2017 is de serie weer iedere doordeweekse werkdag rond 7:00 uur en 13:30 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. De tv-serie is ook te bekijken via de RTL Telekids app of via RTLXL.nl. Iedere reeks bestaat uit vijf afleveringen. Elke week een reeks met een nieuw avontuur.

Familiepretpark Julianatoren

In opdracht van Familiepretpark Julianatoren produceert Van Hoorne Entertainment,  in samenwerking met  Any Media, deze populaire kinderserie welke te zien is bij RTL Telekids.  In elke serie beleven de muizenvriendjes Jul & Julia een spannend avontuur dat in 5 afleveringen naar een ontknoping toewerkt. Meer informatie over de TV-serie kun je vinden op de website van Familiepretpark Julianatoren en op de website van RTL Telekids.

Kleurplaat van Jul & Julia

Vind je het leuk om kleurplaten in te kleuren? Download dan hier de kleurplaat van van Jul & Julia.

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
JUL & JULIA
JUL & JULIA
JUL & JULIA
JUL & JULIA
JUL & JULIA
JUL & JULIA