- Zoë & Silos -

Een spannend avontuur vol raadsels, de ontdekking van ecosystemen én het najagen van dromen. De educatieve jeugdserie ‘Zoë & Silos’ neemt de jonge kijkers mee in de wereld van dierentuin Burgers’ Zoo, met in het bijzonder de flora en fauna van de Belizaanse mangrove. Gaat het Zoë en Silos uiteindelijk lukken om Silos’ droomreis naar Belize te verwezenlijken?

"Een spannend avontuur vol raadsels, de ontdekking van ecosystemen én het najagen van dromen"
Quote Zoë & Silos
Het verhaal

De avontuurlijke Zoë wil niets liever dan dierenverzorgster worden in Burgers’ Zoo.  Met regelmaat bezoekt ze het park, waar ze op een dag Silos ziet. Deze stoere, dromerige jongen loopt stage bij de dierentuin en hoopt later als ranger in de voetsporen te treden van zijn vader, in de mangrove van Belize. Als hij weer eens in de pauze op zijn gitaar staat te spelen, stapt Zoë op hem af om kennis te maken. Het is de start van een innige vriendschap. Als Silos dan de kans krijgt om op reis te gaan naar Belize, besluit Zoë hem te helpen. Samen ontdekken ze de ecosystemen van Burgers’ Zoo in een spannend avontuur vol raadsels en opdrachten. Maar, staat Silos’ moeder wel achter zijn keuze? Is stagiair en mededeelnemer Tom wel te vertrouwen? En, is er misschien meer dan alleen vriendschap tussen Zoë en Silos?

Uitzendingen

‘Zoë & Silos’ is te zien via het Youtube-kanaal van Burgers' Zoo. 

Burgers’ Zoo

In opdracht van Burgers’ Zoo produceert Van Hoorne Entertainment de jeugdserie ‘Zoë & Silos’. In elke aflevering nemen Zoë en Silos de jonge kijker mee langs de meest bijzondere natuurontdekkingen in de Arnhemse dierentuin, maar ook komen diverse herkenbare persoonlijke perikelen voorbij. 

Zoë & Silos - De Desert Musical

Het verhaal gaat verder! Na het grote succes van ‘Zoë & Silos - De Desert Musical’ presenteren Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment deze zomer een gloednieuwe musical met Zoë & Silos in de hoofdrol. In Zoë & Silos - De Desert Musical’ beleven ze een spannend avontuur, waarin het leven in de woestijn op een kleurrijke en educatieve wijze centraal staat.

Van 7 juli tot en met 26 augustus 2018 is ‘Zoë & Silos - De Desert Musical’ te zien in het theater in het park.

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
Zoë & Silos
Zoë & Silos
Zoë & Silos
Zoë & Silos
Zoë & Silos
Zoë & Silos