- Zoë & Silos -

Een spannend avontuur vol raadsels, de ontdekking van ecosystemen én het najagen van dromen. De educatieve jeugdserie ‘Zoë & Silos’ neemt de jonge kijkers mee in de wereld van dierentuin Burgers’ Zoo, met in het bijzonder de flora en fauna van de Belizaanse mangrove. Gaat het Zoë en Silos uiteindelijk lukken om Silos’ droomreis naar Belize te verwezenlijken?

"Een spannend avontuur vol raadsels, de ontdekking van ecosystemen én het najagen van dromen"
Quote Zoë & Silos
Het verhaal

De avontuurlijke Zoë wil niets liever dan dierenverzorgster worden in Burgers’ Zoo.  Met regelmaat bezoekt ze het park, waar ze op een dag Silos ziet. Deze stoere, dromerige jongen loopt stage bij de dierentuin en hoopt later als ranger in de voetsporen te treden van zijn vader, in de mangrove van Belize. Als hij weer eens in de pauze op zijn gitaar staat te spelen, stapt Zoë op hem af om kennis te maken. Het is de start van een innige vriendschap. Als Silos dan de kans krijgt om op reis te gaan naar Belize, besluit Zoë hem te helpen. Samen ontdekken ze de ecosystemen van Burgers’ Zoo in een spannend avontuur vol raadsels en opdrachten. Maar, staat Silos’ moeder wel achter zijn keuze? Is stagiair en mededeelnemer Tom wel te vertrouwen? En, is er misschien meer dan alleen vriendschap tussen Zoë en Silos?

Uitzendingen

‘Zoë & Silos’ is vanaf 16 april tot en met 18 juni 2017 elke zondag te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8 om 16:50 uur. De afleveringen worden elke zaterdag (vanaf 22 april) om 16:50 uur herhaald.

Burgers’ Zoo

In opdracht van Burgers’ Zoo produceert Van Hoorne Entertainment de jeugdserie ‘Zoë & Silos’. Deze tien afleveringen tellende serie zal te zien zijn bij RTL Telekids. In elke aflevering nemen Zoë en Silos de jonge kijker mee langs de meest bijzondere natuurontdekkingen in de Arnhemse dierentuin, maar ook komen diverse herkenbare persoonlijke perikelen voorbij. 

Zoë & Silos - De Mangrove Musical

Na het grote succes van de musical ‘Deep Ocean Monsters' presenteren Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment deze zomer een gloednieuwe musical: Zoë & Silos - De Mangrove Musical. In deze show beleven Zoë en Silos een spannend avontuur vol humor en verrassingen in de mangrove van Belize.

Van 8 juli tot en met 27 augustus 2017 is de Mangrove Musical te zien in het Blacklight Theater in dierenpark Burgers' Zoo.

- Iedere dag feest voor de hele familie! -
Zoë & Silos
Zoë & Silos
Zoë & Silos
Zoë & Silos
Zoë & Silos
Zoë & Silos