Werken bij van Hoorne

Wij creëren geluk; bouw jij straks mee aan deze droomwereld?

Van Hoorne is al meer dan 20 jaar gerenommeerd specialist in de wereld van familie-entertainment in binnen- en buitenland. Met zijn medewerkers creëert de organisatie bijzondere belevenissen voor kinderen en hun (groot)ouders. De Van Hoorne Groep hanteert een 360-gradenvisie, van theatervoorstellingen, tv-programma's en events tot parkentertainment, merchandising, licensing, een eigen themapark én vakantiepark.

Maak jij straks deel uit van de Van Hoorne Groep?

Peppa pig

Onze missie & visie

We create a lifetime of memories!

Blijven verrassen, verwachtingen overtreffen en dromen laten uitkomen... bij VHE komen de (kleine) gasten altijd op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht is hierbij dé sleutel tot succes. Dat komt terug in alle aspecten van het bedrijf, tot in het kleinste detail. Iedere keer opnieuw, bij elk product wat VHE maakt, maar ook via zijn actieve socialmediakanalen en de jaarlijkse Fandag. Met het oog continu gericht op zijn doelgroep zorgt het bedrijf niet alleen voor een sterke binding met de gasten, maar creëert het zo ook dat ene memorabele moment dat het doorvertellen waard is. 

Missie 

Met ons toegankelijk, kwalitatief hoogwaardig familie-entertainment én excellente gastvrijheid creëren wij onvergetelijke geluksmomenten voor alle kinderen en hun (groot)ouders; op iedere plek en elk moment.  

Visie 

Onbegrensd verblijden, verrassen en verwonderen in de wereld van familie-entertainment.  

Van Hoorne DNA

Al vele jaren geleden is het Van Hoorne DNA ontwikkeld. Een combinatie eigenschappen van waaruit iedere medewerker binnen Van Hoorne Entertainment handelt. Jaarlijks kiezen de VHE-medewerkers de collega die het meeste Van Hoorne DNA in zich heeft en dit om weet te zetten in een unieke prestatie, waarbij de gast in alles centraal staat.  
 
Laat je inspireren door het Van Hoorne DNA.

Vacatures

Zit je te popelen om aan de slag te gaan bij Van Hoorne Entertainment en kun je niet wachten om jouw bijdrage te leveren aan het creëren van geluk binnen onze doelgroep? Laat het ons dan weten. Zit er een leuke vacature of stage voor je bij en heb jij dat Van Hoorne DNA? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Audities stageplaatsen musicalacteurs 2024-2025

Audities stageplaatsen musicalacteurs 2024-2025

Ben jij op zoek naar inspirerende stage? Voor het theaterseizoen 2024-2025 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar nieuw musicaltalent. Van Hoorne Entertainment is ruim 20 jaar specialist op het gebied van theater, televisie, evenementen en park-entertainment voor de hele familie.

Stagiair(e) Regie en Productie Fien & Teun

Stagiair(e) Regie en Productie Fien & Teun

Voor theaterseizoen 2023-2024 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, representatieve stagiair(e) regie en productie voor de voorstelling Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij.

Stagiair(e) Techniek

Stagiair(e) Techniek

Voor theaterseizoen 2023-2024 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, representatieve stagiair(e) techniek voor de diverse voorstellingen die komend seizoen naar het theater komen.
Stagiair(e)s Entertainment

Stagiair(e)s Entertainment

Voor Avonturenboerderij Molenwaard, Vakantiepark Molenwaard en andere Nederlandse of Belgische (thema)parken zijn wij voor seizoen 2023 op zoek naar enthousiaste musicalacteurs, poppenspelers en skin-actors. Ben jij klaar voor een inspirerende mbo- of hbo-stage? Lees dan snel verder!
Skinactors voor Parkshows, Roadshows en Meet & Greets (M/V)

Skinactors voor Parkshows, Roadshows en Meet & Greets (M/V)

Oproepkracht

Wil jij spelen voor de grootste kindermerken, zoals PAW Patrol of Fien & Teun, op Avonturenboerderij Molenwaard, Vakantiepark Molenwaard of  andere (internationale) parken? Zit je vol ambitie? En ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Van Hoorne Entertainment is op zoek naar: Skinactors voor Parkshows, Roadshows en Meet & Greets (M/V).

Werken bij Vakantiepark Molenwaard

Werken bij Vakantiepark Molenwaard

Zou jij graag willen werken bij Vakantiepark Molenwaard? De Van Hoorne Groep is op zoek naar mensen die een leuke bijbaan zoeken, op oproepbasis willen werken of een leuke job zoeken in vast dienstverband. Meer informatie over openstaande vacatures vind je hier!
Werken bij  Avonturenboerderij Molenwaard

Werken bij Avonturenboerderij Molenwaard

Zou jij graag willen werken bij Avonturenboerderij Molenwaard? De Van Hoorne Groep is op zoek naar mensen die een leuke bijbaan zoeken, op oproepbasis willen werken of een leuke job zoeken in vast dienstverband. Meer informatie over openstaande vacatures vind je hier!

Opleidingen & training

Groei door bij Van Hoorne Entertainment

 
Samen met Cosmo biedt Van Hoorne Entertainment een unieke mbo-opleiding, bol niveau 3 of 4, aan. Hierbij wordt er gezocht naar jonge talenten die het leuk vinden om werkzaam te zijn in de professionele entertainment branche. Je kunt starten met de opleiding Zelfstandig medewerker Entertainment & Performance of Leidinggevende Entertainment & Performance. Tijdens deze opleidingen leer jij hoe je een professional wordt die samen met het team het verschil maakt in de ervaring van gasten. Gedurende de drie jaar van jouw opleiding krijg je zowel theorie- als praktijklessen waarbij er veel waarde wordt gehecht aan het zelf ervaren en doen.

Door deze samenwerking maken de studenten direct kennis met de praktijk en met het bedrijf. Van Hoorne Entertainment heeft dan ook een belangrijke rol bij de invulling van de lessen die gegeven worden. Stageplaatsen in de professionele entertainment branche zijn uiteraard gegarandeerd.

Meer weten? Bekijk de inhoudelijke informatie van de opleidingen hieronder.


ZELFSTANDIG MEDEWERKER ENTERTAINMENT & PERFORMANCE

LEIDINGGEVENDE ENTERTAINMENT & PERFORMANCE

 
Uiteraard is het ook mogelijk bij Van Hoorne Entertainment stage te lopen wanneer je niet een van de opleidingen van Cosmo volgt. Kijk voor openstaande stageplaatsen bij onze vacatures.