Werken bij van Hoorne

Wij creëren geluk; bouw jij straks mee aan deze droomwereld?

Van Hoorne is al meer dan 15 jaar gerenommeerd specialist in de wereld van familie-entertainment in binnen- en buitenland. Met zijn medewerkers creëert de organisatie bijzondere belevenissen voor kinderen en hun (groot)ouders. De Van Hoorne Groep hanteert een 360-gradenvisie, van theatervoorstellingen, tv-programma's en events tot parkentertainment, merchandising, licensing, een eigen themapark én vakantiepark.

Maak jij straks deel uit van de Van Hoorne Groep?

Peppa pig

Onze missie & visie

We create a lifetime of memories!

Blijven verrassen, verwachtingen overtreffen en dromen laten uitkomen... bij VHE komen de (kleine) gasten altijd op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht is hierbij dé sleutel tot succes. Dat komt terug in alle aspecten van het bedrijf, tot in het kleinste detail. Iedere keer opnieuw, bij elk product wat VHE maakt, maar ook via zijn actieve socialmediakanalen en de jaarlijkse Fandag. Met het oog continu gericht op zijn doelgroep zorgt het bedrijf niet alleen voor een sterke binding met de gasten, maar creëert het zo ook dat ene memorabele moment dat het doorvertellen waard is. 

Missie 

Met ons toegankelijk, kwalitatief hoogwaardig familie-entertainment én excellente gastvrijheid creëren wij onvergetelijke geluksmomenten voor alle kinderen en hun (groot)ouders; op iedere plek en elk moment.  

Visie 

Onbegrensd verblijden, verrassen en verwonderen in de wereld van familie-entertainment.  

Van Hoorne DNA

Al vele jaren geleden is het Van Hoorne DNA ontwikkeld. Een combinatie eigenschappen van waaruit iedere medewerker binnen Van Hoorne Entertainment handelt. Jaarlijks kiezen de VHE-medewerkers de collega die het meeste Van Hoorne DNA in zich heeft en dit om weet te zetten in een unieke prestatie, waarbij de gast in alles centraal staat.  
 
Laat je inspireren door het Van Hoorne DNA.

Vacatures

Zit je te popelen om aan de slag te gaan bij Van Hoorne Entertainment en kun je niet wachten om jouw bijdrage te leveren aan het creëren van geluk binnen onze doelgroep? Laat het ons dan weten. Zit er een leuke vacature of stage voor je bij en heb jij dat Van Hoorne DNA? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Skinactors voor Parkshows, Roadshows en Meet & Greets (M/V)

Skinactors voor Parkshows, Roadshows en Meet & Greets (M/V)

Oproepkracht

Wil jij spelen voor de grootste kindermerken, zoals PAW Patrol of Fien & Teun, op Avonturenboerderij Molenwaard, Vakantiepark Molenwaard of andere (internationale) parken? Zit je vol ambitie? En ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Van Hoorne Entertainment is op zoek naar: Skinactors voor Parkshows, Roadshows en Meet & Greets (M/V).
Stagiair(e) Techniek

Stagiair(e) Techniek

Voor theaterseizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar enthousiaste, representatieve stagiair(e)s techniek voor de diverse voorstellingen.
Stagiair(e)s Entertainment

Stagiair(e)s Entertainment

Voor Avonturenboerderij Molenwaard, Vakantiepark Molenwaard en andere Nederlandse of Belgische (thema)parken zijn wij voor seizoen 2022 op zoek naar enthousiaste musicalacteurs, poppenspelers en skin-actors. Ben jij klaar voor een inspirerende mbo- of hbo-stage? Lees dan snel verder!
Werken bij Vakantiepark Molenwaard

Werken bij Vakantiepark Molenwaard

Zou jij graag willen werken bij Vakantiepark Molenwaard? De Van Hoorne Groep is op zoek naar mensen die een leuke bijbaan zoeken, op oproepbasis willen werken of een leuke job zoeken in vast dienstverband. Meer informatie over openstaande vacatures vind je hier!
Werken bij  Avonturenboerderij Molenwaard

Werken bij Avonturenboerderij Molenwaard

Zou jij graag willen werken bij Avonturenboerderij Molenwaard? De Van Hoorne Groep is op zoek naar mensen die een leuke bijbaan zoeken, op oproepbasis willen werken of een leuke job zoeken in vast dienstverband. Meer informatie over openstaande vacatures vind je hier!
Tf

Opleidingen & training

Groei door bij Van Hoorne Entertainment

Stagelopen bij Van Hoorne Entertainment

In samenwerking met Rijn IJssel creëert Van Hoorne Entertainment met eigen opleiding een geschikte omgeving waarin mbo-studenten zich kunnen ontwikkelen en ervaring op kunnen doen in de entertainmentbranche. Na het succesvol afronden van de opleiding bestaat er een kans voor jou als voormalig student om door te groeien binnen Van Hoorne Entertainment.

Leisure Performer - Rijn IJssel (Arnhem)

Binnen de driejarige BOL-opleiding Leisure Performer kent Rijn IJssel de specialisatie ‘familie- en kinderentertainment’, waarbij je je stageperiode bij Van Hoorne Entertainment kunt doorbrengen. Zo'n 60% van jouw tijd aan de opleiding krijg je les en 40% ben je daadwerkelijk in de praktijk bezig. Bij de start van jouw opleiding ligt de focus op oriëntatie: je kijkt goed wat je opleiding en beroep inhouden en wat jouw leervragen zijn. Daarna volgt de ontwikkelingsfase, waarin je steeds zelfstandiger werkt en meer je eigen leerroute bepaalt.