Overzicht

Acteur/actrice voor theatertour PAW Patrol Live!

28-10-2022

Na het grote succes van deze internationale show in de zomer van 2022 komt Van Hoorne Entertainment in 2023 terug met PAW Patrol Live! “De Grote Race”. Van juni 2022 t/m september 2023  zijn we op zoek naar zangers/ dansers/ acteurs (m/v) voor deze grootse internationale voorstelling. Dus, ben jij klaar voor actie?! Meld je dan snel aan voor onze audities!  

PAW Patrol is wereldwijd een van de grootste  kindermerken op dit moment. Zo heeft het merk onder meer een eigen tv-serie, merchandise-lijn en een theatertour die al in vele landen te zien was. Van Hoorne Entertainment is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van theater, televisie, evenementen en park-entertainment, en verzorgt de theatertour en meet & greets voor dit grote merk wat ook in Nederland zeer populair is. Zo werden er voor de theatervoorstelling in 2019 en 2022 beide keren meer dan 60.000 kaarten verkocht.

De show wordt geleid door een artistiek team vanuit Australië en wordt vormgegeven door een specifieke manier van poppenspel. Hierdoor zijn de lengte-eisen bepalend om auditie te kunnen doen. Omdat de karakters uit de bekende animatieseries en films van PAW Patrol in deze show tot leven komen, zijn we verplicht om in enkele rollen naar specifieke uiterlijke kenmerken te zoeken. Zo is het voor het jonge publiek een één op één kopie van de helden uit de serie.


We zijn op zoek naar:

  • Ryder (m): Atletisch gebouwde jonge man; lengte 164cm – 174cm. Sterke zanger, danser en acteur. Kan doorgaan voor een jonge jongen boordevol energie. Moet in uiterlijk gelijkenis vertonen met Ryder van de tv serie  
  • Marshall (m): Sterke zanger/ danser met komische talenten; lengte 171cm – 177cm. Grappige, soms wat onhandige pup.
  • Rubble (m): Sterke zanger/ danser/ acteur; lengte 162cm – 167 cm. Stoer, met een hart van goud.
  • Burgemeester Goodway (v) Afrikaans/ Amerikaans voorkomen; 18 – 35+ jaar, idealiter rond 170 cm. Komisch talent en goede zangeres/ actrice. Moet in uiterlijk gelijkenis vertonen met het karakter uit de tv serie
  • Everest (v) Jonge vrouw met Aziatische uiterlijke kenmerken;  159cm – 167cm. Een sterke zangeres, danseres en actrice met atletische bouw.
  • Rocky (m/v): Atletische gebouwde zanger/ danser/ acteur m/v; lengte 164cm – 169cm. Poppenspel ervaring is een pre
  • Swing (v): Sterke zangeres/ danseres/ actrice; lengte 154 – 162cm. Poppenspel ervaring is een pre.
  • Swing/ understudy Humdinger (m): Atletisch gebouwde man; 166cm – 172 cm. Een sterke zanger, danser en acteur. Burgemeester Humdinger  moet in uiterlijk gelijkenis vertonen met het karakter uit de tv serie


Praktische informatie 
De repetities starten op 30 mei 2023. Montage is van 10 juni t/m 16 juni. De tournee loopt 17 juni t/m 24 september, met in die periode alleen shows in de weekenden (wellicht worden er nog extra woensdagen toegevoegd).

Er zullen twee auditierondes zijn. Data hiervoor zullen later bekendgemaakt worden. Aanmelden voor de auditie kan door een e-mail (inclusief foto en cv) te sturen naar audities@vanhoorne.com o.v.v. ‘Audities PAW Patrol Live!’ t.a.v. Kirsten Broere.

Geef hierbij ook duidelijk aan voor welk rol je in aanmerking wilt komen!

 

Alle medewerkers (vanaf 21 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.