Bekijk overzicht

Chauffeur Spacebuzz

22-12-2021

Als chauffeur van de SpaceBuzz zorg jij dat je met de SpaceBuzz vanuit Molenaarsgraaf naar locatie gaat. Samen met een collega begeleiden jullie de groep 7 klassen tijdens hun VR vlucht door de ruimte. Samen zorgen jullie voor een onvergetelijke ervaring. Aan het einde van de dag breng je de SpaceBuzz weer naar de thuisbasis en zorg je dat er een technisch rapport wordt gemaakt.

Astronauten zien vanuit de ruimte hoe bijzonder mooi, maar óók hoe kwetsbaar onze aarde is. Deze unieke ervaring leidt tot een nieuw perspectief op onze planeet. Dat is het overview effect. Aan boord van de SpaceBuzz kunnen kinderen wereldwijd zelf het overview effect ervaren. Ze maken een levensechte reis naar de ruimte. Een reis die hun kijk op onze prachtige planeet voorgoed verandert… SpaceBuzz is een educatieprogramma voor leerlingen in groep 7 en is gebaseerd op de missietraining van een astronaut. De SpaceBuzz is een ruim vijftien meter lang raketvoertuig, voorzien van de nieuwste 4D Virtual Reality (VR) technologie. 


Wie zoeken wij:

  • Jij bent mede verantwoordelijk voor de impact tijdens de vlucht.
  • Je ben gastgericht.
  • Je helpt mee aan een onvergetelijke ervaring.
  • Je bent in bezit van een groot rijbewijs CE met code 95.
  • Je hebt affiniteit met kinderen.
  • Je hebt een technische achtergrond.


Jouw werkzaamheden:

Als chauffeur en Mission Technician van de SpaceBuzz zorg jij dat je met de SpaceBuzz vanuit Molenaarsgraaf naar locatie gaat. Samen met een collega begeleiden jullie de groep 7 klassen tijdens hun VR vlucht door de ruimte. Samen zorgen jullie voor een onvergetelijke ervaring. Aan het einde van de dag breng je de SpaceBuzz weer naar de thuisbasis en zorg je dat er een technisch rapport wordt gemaakt.


Ons aanbod:

  • Een dynamische en informele werkplek binnen een enthousiast team.
  • Werken op zzp basis.
  • En... gegarandeerd veel werkplezier!


Intresse in deze uitdagende job? Mail dan vóór 27 januari 2022 je motivatie en cv naar personeel@vanhoorne.com.

Alle medewerkers (vanaf 18 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.