Overzicht

General Manager Duitsland

09-11-2022

Fulltime

 

Stellenangebot auf Niederländisch ansehen

 

Van Hoorne Entertainment, specialist op het gebied van allround familie-entertainment, is op zoek naar een:

General Manager Duitsland (Fulltime)

 
Door de uitbreiding van onze werkzaamheden in Duitsland en de opstart van een eigen kantoor in Keulen is Van Hoorne Entertainment op zoek naar een General Manager die de dagelijkse leiding voert over de activiteiten die in Duitsland plaats vinden.

Als General Manager ben je verantwoordelijk voor de continuering van diverse toerende theaterproducties. In deze functie zal de focus liggen op sales en marketing van deze tournees. Daarnaast geef je leiding aan de groep medewerkers die het productioneel uitvoerende deel van de tournees op zich nemen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de uitrol van het strategisch commercieel beleid en de uitvoering hiervan om de Duitse toerist naar onze parken in Nederland te krijgen. Dit doe je door de juiste marketingtools en partnerships in te zetten om de traffic naar Nederland te bewerkstelligen én de in Nederland opgebouwde merken die verbonden zijn aan onze parken een vast waarde te laten worden in Duitsland. De Duitse tak van Van Hoorne Entertainment zal vanaf begin 2023 opgestart worden.

Over Van Hoorne Entertainment
Van Hoorne Entertainment produceert theaterproducties voor verschillende populaire kindermerken. Jaarlijks verwelkomen we ruim 400.000 bezoekers in Nederland tijdens deze theatervoorstellingen. Ook buiten Nederland kunnen families genieten van onze theaterproducties, zo zijn wij in 11 andere landen actief. Daarnaast produceert het bedrijf roadshows en meet & greets van onze eigen en andere merken, en verzorgen we het entertainment voor ons eigen themapark Avonturenboerderij Molenwaard, ons Vakantiepark Molenwaard en meer! Dit alles doen we met het doel om onvergetelijke geluksmomenten te creëren bij kinderen en hun families; op iedere plek en op elk moment. Meer informatie over onze bedrijven vind je op www.vanhoorne.com.

 

Als onze nieuwe collega…

 • Vind je het een uitdaging om leiding te geven aan een nieuw op te richten kantoor in Duitsland.
 • Heb je geruime managementervaring op marketing-, leisure-, organisatorisch of soortgelijk gebied dat aansluit bij de gewenste vaardigheden.
 • Ben je een ambitieus, zelfstandig en commercieel talent. En kan je door jouw oog voor detail en hands-on mentaliteit de perfecte match te maken tussen onze creaties en onze marketing.
 • Ben je punctueel en kan je onder hoge druk deadlines halen.
 • Ken jij het (Duitse) medialandschap goed, weet je on- en offlinekanalen effectief in te zetten, en heb je de capaciteiten voor het uitdenken, coördineren en uitvoeren van marketingcampagnes en merkstrategieën.
 • Zie jij commerciële kansen en neem je het initiatief op het gebied van promotie en marketing om onder meer mensen met onze producten bekend te maken en hen te enthousiasmeren.
 • Werk je op een overtuigende, inspirerende en creatieve wijze, ben je communicatief sterk en heb je een groot inlevingsvermogen waardoor mensen graag voor en met je willen werken.
 • Beheers je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal vloeiend.
 • Ben je bereid om ook in de weekenden te werken.
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs.
 • Woon je bij voorkeur in een straal van 100 kilometer van Keulen.

Maar, bovenal ben jij buitengewoon gastvrij en heb je een sterke passie voor familie entertainment!

 

Wij bieden:

 • Een zelfstandige, uitdagende, afwisselende functie in een open en informele organisatie.
 • Enthousiaste, gedreven collega’s.
 • Persoonlijke ontwikkeling; door de vele ontwikkelingen binnen ons bedrijf kun je jezelf blijven ontwikkelen.


Solliciteren?

Is dit jouw droomfunctie? En wil jij je graag aansluiten bij ons team van enthousiaste collega's? Solliciteer vóór maandag 12 december 2022!

Stuur je CV en motivatiebrief naar Personeel@VanHoorne.com t.a.v. Mieneke van den Broek onder vermelding van ‘vacature General Manager Duitsland’.

 

Alle medewerkers (vanaf 21 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.