Overzicht

Office Manager Duitsland

28-12-2022

Fulltime

 

Stellenangebot auf Deutsch ansehen

 

Van Hoorne Entertainment, specialist op het gebied van allround familie-entertainment, is op zoek naar een:

Office Manager Duitsland (Fulltime)

 

Door de uitbreiding van onze werkzaamheden in Duitsland en de opstart van een eigen kantoor in Keulen is Van Hoorne Entertainment op zoek naar een Office Manager die onder de vleugels van de directie de dagelijkse leiding voert over de activiteiten die in Duitsland plaatsvinden.

Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor de continuering van diverse toerende theaterproducties. In deze functie zal de focus liggen op sales, marketing en het produceren van deze tournees. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van het strategisch commercieel beleid om de Duitse toerist naar onze parken in Nederland te krijgen én de in Nederland opgebouwde merken die verbonden zijn aan onze parken een vaste waarde te laten worden in Duitsland. De Duitse tak van Van Hoorne Entertainment zal vanaf begin 2023 opgestart worden.

Over Van Hoorne Entertainment
Van Hoorne Entertainment produceert theaterproducties voor verschillende populaire kindermerken. Jaarlijks verwelkomen we ruim 400.000 bezoekers in Nederland tijdens deze theatervoorstellingen. Ook buiten Nederland kunnen families genieten van onze theaterproducties, zo zijn wij in 11 andere landen actief. Daarnaast produceert het bedrijf roadshows en meet & greets van onze eigen en andere merken, en verzorgen we het entertainment voor ons eigen themapark Avonturenboerderij Molenwaard, ons Vakantiepark Molenwaard en meer! Dit alles doen we met het doel om onvergetelijke geluksmomenten te creëren bij kinderen en hun families; op iedere plek en op elk moment. 

 

Als onze nieuwe collega…

 • Vind je het een uitdaging om leiding te geven aan een nieuw op te richten kantoor in Duitsland.
 • Heb je geruime ervaring op marketing-, leisure-, organisatorisch of soortgelijk gebied dat aansluit bij de gewenste vaardigheden.
 • Ben je een ambitieus, zelfstandig en veelzijdig talent. En kan je door jouw oog voor detail en hands-on mentaliteit de perfecte match maken tussen de kernwaardes van ons bedrijf in Nederland en de Duitse cultuur.
 • Ben je punctueel en kan je onder hoge druk deadlines halen.
 • Ben je een productionele duizendpoot en neem je het initiatief op het gebied van promotie en marketing om onze producten onder meer mensen bekend te maken en hen te enthousiasmeren.
 • Werk je op een overtuigende, inspirerende en creatieve wijze, ben je communicatief sterk en heb je een groot inlevingsvermogen waardoor mensen graag voor en met je willen werken.
 • Beheers je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal vloeiend.
 • Ben je bereid om ook in de weekenden te werken.
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs.
 • Woon je bij voorkeur in een straal van 100 kilometer van Keulen.

Maar, bovenal ben jij buitengewoon gastvrij en heb je een sterke passie voor familie-entertainment!

 

Wij bieden:

 • Een zelfstandige, uitdagende, afwisselende functie in een open en informele organisatie.
 • Enthousiaste, gedreven collega’s.
 • Persoonlijke ontwikkeling; door de vele ontwikkelingen binnen ons bedrijf kun je jezelf blijven ontwikkelen.


Solliciteren?

Is dit jouw droomfunctie? En wil jij je graag aansluiten bij ons team van enthousiaste collega's? Solliciteer dan op deze functie

Stuur je CV en motivatiebrief vóór 16 januari naar Personeel@VanHoorne.com t.a.v. Mieneke van den Broek onder vermelding van ‘vacature Office Manager Duitsland’.

 

Alle medewerkers (vanaf 21 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.