Bekijk overzicht

Werken bij Avonturenboerderij Molenwaard

14-01-2022

De Van Hoorne Groep is op zoek naar mensen die een leuke bijbaan zoeken, op oproepbasis willen werken of een leuke job zoeken in vast dienstverband. Wil jij meebouwen aan onze droomwereld? En dagelijks bezig zijn met het creëren van geluk bij onze bezoekers? Geef je dan op voor onze banenmarkt op 12 februari en ontdek of een bijbaan op één van onze parken wat voor jou is. Aanmelden voor de banenmarkt kan tot maandag 7 februari via onderstaande button!

MELD JE AAN


Door de ontwikkeling bij Avonturenboerderij Molenwaard zoeken wij nieuwe collega's! Vind jij jouw nieuwe uitdaging tussen onze vacatures?

Allround oproepkracht
Als allround oproepkracht bij Avonturenboerderij Molenwaard ben jij breed inzetbaar. Je hebt een afwisselende functie waarbij je kan helpen bij onze horecagelegenheden of bij de attracties. In samenspraak wordt er gekeken naar wat het beste bij jou past.
Lees meer

Allround oproepkracht horeca
Als allround oproepkracht horeca zorg je samen met je collega's voor een gastvrij en verzorgde horecagelegenheden op de Avonturenboerderij. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Je weet wat er speelt en bent bekend met de manier van werken. 
Lees meer

Eerste medewerker horeca
Als Eerste Medewerker Restaurant zorg je samen met de andere horecamedewerkers voor een gastvrij en verzorgd restaurant op het vakantiepark. Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s en onze gasten. Je weet wat er speelt in het restaurant en bent bekend met deze manier van werken.
Lees meer

Medewerker Keuken
Als Medewerker Keuken werk je in de verschillende horecagelegenheden op Avonturenboerderij Molenwaard
Lees meer

Medewerker Groenvoorziening
Als Medewerker Groenvoorziening heb jij een grote liefde voor groen: van gras maaien tot struiken snoeien. Jij bent niet bang om jouw handen vies te maken; je pakt iedere klus aan en zorgt ervoor dat het gehele themapark er verzorgd en netjes uitziet. Je maakt deel uit van het vaste Avonturenboerderij-team; een team van hardwerkende collega's waar wij, en onze gasten, altijd op kunnen rekenen.
Lees meer