Bekijk overzicht

Werken bij Vakantiepark Molenwaard

13-01-2022

De Van Hoorne Groep is op zoek naar mensen die een leuke bijbaan zoeken, op oproepbasis willen werken of een leuke job zoeken in vast dienstverband. Wil jij meebouwen aan onze droomwereld? En dagelijks bezig zijn met het creëren van geluk bij onze bezoekers? Geef je dan op voor onze banenmarkt op 12 februari en ontdek of een bijbaan op één van onze parken wat voor jou is. Aanmelden voor de banenmarkt kan tot maandag 7 februari via onderstaande button!

MELD JE AAN


Door de ontwikkeling van Vakantiepark Molenwaard zoeken wij nieuwe collega's! Vind jij jouw nieuwe uitdaging tussen onze vacatures?

Allround oproepkracht
Als allround oproepkracht bij Vakantiepark Molenwaard ben jij breed inzetbaar. Je hebt een afwisselende functie waarbij je kan helpen bij onze horecagelegenheden of bij de facilitaire dienst. In samenspraak wordt er gekeken naar wat het beste bij jou past.
Lees meer

Allround oproepkracht horeca
Als Allround oproepkracht horeca zorg je samen met het team van horecamedewerkers voor een gastvrij en verzorgd restaurant op het vakantiepark. Je bent buitengewoon gastvrij en doet er alles aan om de gast te ontzorgen. 
Lees meer

Eerste medewerker horeca
Als Eerste Medewerker Restaurant zorg je samen met de andere horecamedewerkers voor een gastvrij en verzorgd restaurant op het vakantiepark. Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s en onze gasten. Je weet wat er speelt in het restaurant en bent bekend met deze manier van werken.
Lees meer

Facilitair medewerker
Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat onze gasten een geweldig begin hebben van hun vakantie op ons park. Je gaat samen met de rest van het gezellige team aan de slag met schoonmaak van de diverse accommodaties en andere faciliteiten.
Lees meer

Medewerker Keuken
Als Medewerker Keuken werk je in het team van het restaurant Gasterij Molenwaard op het vakantiepark. Tijdens het bereiden van de (h)eerlijke gerechten werk je met een grote variëteit aan verse producten uit de eigen streek. 
Lees meer

Kok
Als Kok vorm jij samen met de Chef-koks het vaste team van het restaurant ‘Gasterij Molenwaard’ op het vakantiepark. Combineer jouw passie voor lekker eten met de verse streekproducten voor de meest smakelijke gerechten. 
Lees meer

Medewerker Groenvoorziening
Als medewerker groenvoorziening heb jij een grote liefde voor groen: van gras maaien tot struiken snoeien. Jij bent niet bang om jouw handen vies te maken; je pakt iedere klus aan en zorgt ervoor dat onze parken er verzorgd en netjes uitziet. Jij zal deeluitmaken van een vast team hardwerkende collega's en te werk gaan op zowel Avonturenboerderij Molenwaard als Vakantiepark Molenwaard.
Lees meer