Park Entertainment

Al sinds 2010 levert Van Hoorne Studios topkwaliteit live-entertainment op diverse attractie- en vakantieparken in Nederland en België. Van roadshows en meet & greets met bekende tv-helden tot speciaal op maat gemaakte liveshows, gebaseerd op uw eigen (park)karakters. Samen met u ontwikkelt Van Hoorne Studios een volledig entertainmentconcept om de beleving van uw parklocatie te optimaliseren. Neem gerust een kijkje op deze pagina voor extra inspiratie en enkele van onze grotere projecten.

Samenwerkingen

Het Spoorwegmuseum, Vakantiepark Beerze Bulten, Plopsaland De Panne en diverse EuroParcs Resorts, maar ook aan tientallen kleinere parklocaties door heel Nederland en België levert Van Hoorne Studios roadshows of meet & greetsmet populaire kinderidolen.

-

Ook op haar eigen parken, Familie Resort Molenwaard én Avonturenboerderij Molenwaard, genieten kinderen en hun (groot)ouders van volop hoog kwalitatief en hoogwaardig familie entertainment, met diverse shows én meet & greets van o.a. Fien en Teun, Peppa Pig en Kikker! 

Contact opnemen

Samen met u ontwikkelt Van Hoorne Studios een volledig entertainmentconcept om de beleving van uw parklocatie te optimaliseren. Neem vrijblijvend contact met ons via het formulier of bel ons gerust op: 0184 - 417 066

Contactformulier

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.